Melek nikah fidanı whatsapp

Pera bebek için bebek fidanı

 

Pera bebek fidanı 1

Pera Bebek İçin Bebek Fidanı


Bir hoş geldin fidanı daha bebek fidanı olarak Pera bebek için hazırlandı. Dünyaya gözlerini açmaya başladığı ilk anlardan itibaren büyük bir iyilikle, güzellikle bizlere "merhaba " diyen Pera bebeğe sağlık, mutluluk ve başarı bir hayat diliyoruz. 

Pembe tonlardaki kumaş ile hazırlanan fidanlar Pera bebeğin anne ve babasının tercihi doğrultusunda beyaz fidan notu kartı ve beyaz kurdele ile çok özel oldu. Zaten genel itibari ile kalıplaşmış tasarımlar yerine her zaman olduğu gibi müşterilerimizin tercihine göre fidanlar hazırlanmaktadır. 

Pera bebek fidanı 2

Pera bebek için hazırlanan bu fidanlar, yıllar boyunca onunla birlikte büyüyecek ve yaşayacak. Onun henüz dünyaya gelmesi ile birlikte dünyaya hediye ettiği onlarca fidan, yaşayan her canlı için bulunmaz bir nimettir. Çünkü en basitini düşünelim; herhangi bir yere dikilen bugünün bir fidanı yıllar sonra bir ağaç olacak ve belki de herhangi bir insana gölge olacak. Belki de bu gölge o insanın hayatını kurtaracak. Buradaki mucize ve güzelliği düşünebiliyor musunuz?

Pera bebek fidanı 3

Kuşlara yuva olacak, doğaya artı bir ağaç, oksijeni hayat ve fıstıkları belki de birçok canlı ve hatta insanlar için gıda olacaktır. faydası saymakla bitmez. Bu anlamda bebekler için dikilen her fidan hem kişisel olarak hem de toplumsal olarak çok ama çok önemli ve değerlidir. Bunun için Pera bebeğe ok uzun ve mutlu bir yaşam diliyor, teşekkürü bir borç biliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder