Melek nikah fidanı whatsapp

Kayseri Mevlut Fidanı

 

kayseri mevlit fidanı 1


Mevlit Fidanı

Tüm özel günler için fidan dağıtılıyor


Her ne kadar nikah fidanı, bebek fidanı, ve açılış gibi etkinliklerde fidan dağıtılıyor olsa da vefat nedeniyle yapılan mevlitlerde de vefat eden kişi hatırası için fidan dağıtılmaktadır. Bu durum biraz buruk bir hazırlık da olsa bizim için, vefat eden kişinin hatırası ve anısına böylesine güzel bir şeye vesile olmak da bir anlamda bizleri rahatlatıyor. Kendi ellerimizle diktiğimiz fidanlar her anlamda farklı özel günler için farklı yerlerde yeşeriyor ve hayat buluyor olması çok güzel.


kayseri mevlit fidanı 2


Kayseri Mevlit Fidanı


Bu seferki fidanlarımız Kayseri'ye yola çıktı. Vefat mevlidi için hazırladığımız fidanlar Kayseri'de mevlide katılanlara dağıtılacak. Bir vefat sonrası, sona eren bir hayat sonrası onlarca, yüzlerce fidana hayat vermek çok kutsal ve güzel bir davranış. 

Mevlitte dağıtılan fidanların her an insanlar için, canlılar için sağladığı her türlü fayda, vefat eden kişi için o kadar değerli bir şey ki yaşayan insan olarak bizlerin tahmin edebileceğinden daha önemlidir. Yaşamak ve yaşatmak için her anlamda fidana fırsat vermek fidan dağıtmak çok önemlidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder