Melek nikah fidanı whatsapp

Manisa Pelin Mustafa nikah fidanı

 

Manisa Pelin Mustafa nikah fidanı 1

Pelin Mustafa Manisa nikah fidanı


Üçgen tasarım nikah fidanları bu sefer Manisalı yeni evli çiftimiz Pelin ve Mustafa için hazırlandı. Doğal kumaş ile tasarlanan fidanlar yine doğaya kazandırıldı. Pelin hanımın annesi Feride hanım tarafından talep edilen fidanlar her zaman olduğu gibi özenle tek tek seçildi ve süslendi. Sıradan nikah şekeri yerine fidan dağıtmanın öneminin çok iyi farkında olan Feride hanım, sürpriz mahiyetinde hazırlattığı fidanlar ile doğaya onlarca fidan kazandırdı.

Manisa Pelin Mustafa nikah fidanı 2

Pelin ve Mustafa çifti için hazırlanan fidanlar, Manisa'nın yeşiline yeşil katmak için çoktan yola çıktı bile. Bundan önce Manisalı önceki diğer çiftlerimiz için hazırlanan fidanlar artık koskoca birer ağaç oldu. Bu evlilik ormanına katılmak için şimdi de Pelin ve Mustafa çiftimizin fidanlar toprakla buluşuyor. Bugünün küçücük fidanları, yarınların kocaman birer ağacı olarak bizlere oksijen sağlamaya, temiz hava vermeye devam edecek. 

Dostlarınıza hediye ettiğiniz her fidan aslında doğaya verdiğiniz küçük ama önemli bir armağandır. Bu armağanı vermenin en kolay yolu ise bu çiftimiz gibi nikahta ya da düğünde fidan dağıtmaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder