Melek nikah fidanı whatsapp

İzmir Çeşme Nikah Fidanı

 

izmir-cesme-nikahfidani-1

Melis ve Pascal Hediyelik Nikah Fidanı 


İzmir Çeşme'den  Melis hanım ve müstakbel eşi Pascal için hazırlanan nikah fidanları her zamanki gibi özenle hazırlandı ve teslim edildi. Her hafta Çeşme yönüne giden peyzaj ekibimizle birlikte elden kendilerine ulaştırıldı. Yurt dışında bilinir olmasına rağmen çok yaygın olmayan hediyelik nikah fidanı dağıtımını Pascal ve ailesine de tanıttığı için ayrıca Melis hanıma teşekkürü bir borç biliriz. 

izmir-cesme-nikahfidani-2


Yüzyıllar boyunca özel günlerde fidan dikilmesi eski Türk geleneklerinden biridir. Daha çok bebek doğumlarında fidan dikiliyor olmasına rağmen günümüzde artık her ne sebeple olursa olsun fidan dikiliyor olması doğamız için çok önemli. Bunun en güzel örneği de nikahta hediyelik nikah fidanı dağıtmak olmuştur. Melis hanım gibi onlarca, yüzlerce çiçeği burnunda gelin adaylarımız nikahta nikah şekeri değil de fidan dağıtarak doğamıza katkıda bulunuyor.

Bu vesile ile Melis hanım ve Pascal çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Bizlere de tekrar İzmir Çeşme'nin doğasına onlarca fidanı göndermemizi sağladıkları için ayrıca teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder