Melek nikah fidanı whatsapp

Hatay İskenderun bebek fidanı

 Mehmet Bebek Fidanı - Hatay İskenderun

Özenle hazırladığımız bebek fidanları bu sefer Hatay İskenderun'dan Mehmet bebek için hazırlandı. Fidanlar hazırlandığı sırada Mehmet bebek henüz dünyaya gözlerini açmamıştı bile. Ama annesi Meltem hanım, şimdiden yeni doğacak Mehmet bebek için bebek fidanlarını hazır etmişti.


Mehmet bebek fidanı - Hatay İskenderun 1

Onlarca Hediyelik Bebek fidanı


Bir annenin, bir babanın yapabileceği en güzel şeylerden biridir, daha henüz dünyaya gelmemiş bebekleri için hediye fidanlar dağıtmak. Çünkü dünyaya gözlerini açtığı andan itibaren onlarca bebek fidanı, o bebekle birlikte hayat buluyor. 

Neredeyse her yıl aynı yaşta olacak olan fidanlarla birlikte büyüyecek Mehmet bebek de. Daha ilk andan itibaren hem dünyaya, hem doğaya hem de tüm nefes alan canlılara o kadar önemli bir iyilik yapılmış oluyor ki, bunu yaşamak ve anlatabilmek gerçekten çok özel ve kutsal.


Mehmet bebek fidanı - Hatay İskenderun 2


Bebek Fidanının Önemi

Hatay İskenderun'daki bebeklerimiz gibi şu ana kadar Türkiye'nin hemen hemen tüm şehirlerindeki birçok bebek için fidanlar hazırlayıp gönderdik. Bebek için bir fidan dikmek neden bu kadar önemli; bunu şu şekilde sıralayabiliriz..

  • Bebek fidanı dağıtmak, öncelikle anne ve babanın güzel kalbini gösteren en önemli göstergelerden biridir.
  • Ebeveynlerin, her insanın olduğu gibi doğaya olan insanlık borcunu bir anlamda ödeyebilmesidir.
  • Bebek için daha ilk nefesten dünyaya, doğaya yapmış olduğu çok önemli bir iyiliktir.
  • Bebek fidanı dağıtmak, o bebeğin ilk ve en güzel sadakasıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder