Melek nikah fidanı whatsapp

farklı nikah fidanı bitkisi

 

Farklı Nikah Fidanı Bitkisi 1

Sıradan Değil Farklı Nikah Fidanı Bitkisi


Kendi yetiştirdiğimiz farklı farklı fidanları sizlere nikah fidanı bitkisi olarak sunuyoruz yıllardır. Üretici olarak sadece İzmir' deki müşterimizi baz almak yerine Türkiye'nin her noktasında yetişen, büyüyebilen fidanlar üretmeye gayret ediyoruz. Bu nedenle dönemsel olarak değişiklik gösterse de farklı türde fidanlar üretiyor ve nikah fidanı olarak tasarlıyoruz. Her bitkinin her coğrafi bölgemizde büyümediğinin bilinciyle, doğru fidanları gönderiyoruz.


Farklı Nikah Fidanı Bitkisi 2

Farklı fidan demek farklı güzellik, farklı bir yemyeşil dünya demektir. O nedenle bizler de farklı ve çeşitli fidanları üretim yelpazemize almaya gayret ediyoruz. Bazen sizlerden gelen talepler doğrultusunda yeni ve farklı nikah fidanı bitkisi üretmeye başlasak da yılların bizlere kazandırdığı deneyimler sonucunda bir çok fidan üretilmektedir. Yeter ki ülkemiz, çevremiz yeşil kalsın, doğadan bir parçayı sizlere ulaştırabilelim.

2020 yılı itibariyle dünyanın her yerinde olduğu gibi korona virüs salgını nedeniyle Türkiye'deki normal yaşam çok etkilendi. Artık hepimiz normal yaşamı arar duruma geldik. Ne zaman eskisi gibi normal bir hayat sürdürebileceğimizi düşünerek onun özlemini duyuyoruz. Bu süreç içerisinde nikah, düğün ve diğer toplu olarak yapılan organizasyonlar kısıtlandı ve ya yasaklandı. Hal böyle olunca doğal olarak bizler de çok etkilendik. Ama sağlık olsun diyerek fidan üretimlerimize hız kesmeden devam ettik. Umarız gelecek günlerde bu salgın son bulur ve ertelenen düğün ve nikahlar, diğer bir ifadeyle mutlu günler tekrar normal bir şekilde yaşanır olur ve bizler de sizlere doğadan küçük hediyeler olan nikah fidanı bitkilerini sizlerle buluşturmaya devam ederiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder