Melek nikah fidanı whatsapp

Tuna Ceren Nikah Fidanı Ankara

Tuna Ceren Nikah Fidanı Ankara 1

Tuna Ceren Nikah Fidanı Ankara

Ankara'dan yeni evli çiftimiz Tuna ve Ceren için tasarlanan nikah çamı fidanlarımız, her zaman olduğu gibi özenle, büyük bir itinayla hazırlandı ve çiftimizin beğenisine sunuldu. Toplama model olarak mavi kurdelelerle bezenmiş tasarım ve süslemeler, nikah fidanının kendine has havasını her zaman muhafaza etmektedir.

Nikah fidanı Ankara sorgusunda Google'da sadece biz çıkıyor olmamızın tek nedeni, üretici olarak en uygun fidanları, Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin her şehrine, abartısız her şehrine gönderiyor olmamızdan kaynaklanmaktadır. 


Tuna ve Ceren çiftimiz de Ankara' da al-satçılardan fidan almak yerine bizden, direkt üreticiden fidan almayı tercih eden çiftimizden sadece biridir. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyor ve mutluluklarının her zaman daim olmasını diliyoruz. 

Tuna Ceren Nikah Fidanı Ankara 2

Düğün törenlerinde klasik nikah şekeri yerine, nikah çamı fidanı tercih eden yeni çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bu, sadece düğün ve nikah için satın alınan alelade bir obje değil, geleceğe armağan edile, gelecek nesillere hediye edilen bir nikah fidanı hatırasıdır. 

Tuna Ceren Nikah Fidanı Ankara 3

Nikah çamı fidanlarının, Ankara' nın yeşiline yeşil, nefesine nefes katması dileğiyle diyerek başladığımız bu tasarım ve hazırladığımız fidanlar, yıllar geçse de yeni evli çiftimizin adı ile anılmaya devam edecek. 

Tuna Ceren Nikah Fidanı Ankara 4

Her yeni bir gün, yeni bir umudu müjdelerken, yaşayan ve capcanlı fidanlar, geleceğe ve her yeni güne yeni umutlar aşılayacak. Hem de Ceren ve Tuna çiftimiz için, Ankara'nın bir çok yöresinde her zaman çiftimizin ismini fısıldayacak. Mutluluğunuz nikah çamı fidanları ile kök salsın.

Tuna Ceren Nikah Fidanı Ankara 5



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder