Melek nikah fidanı whatsapp

Selvi Çınar Turken Bebek Fidanı İzmir

Selvi ve Çınar Bebek fidanı İzmir 1

Selvi ve Çınar Bebek fidanı İzmir

Doğal kumaş tasarımlı bebek fidanları, Selvi ve Çınar bebekler için tasarlandı. Bu ikiz bebeklerin bebek  fidanları tam da istedikler gibi tasarlandı. Sargılı çuvallı  model olarak isimlendirdiğimiz bu tasarım emeğin ve özverinin bir ürünüdür. Bir ağaç gibi tek ve hür,ve bir orman gibi kardeşçe büyümeleri dileğiyle. olarak bir  not seçen bebeğimizin ebeveynleri,  geleceğe bir ışık tutmak için elinden geleni yaptılar. 

Selvi ve Çınar Bebek fidanı İzmir 3

Birbirinden güzel bu bebek fidanları, Selvi ve Çınar bebeklerle birlikte büyüyecek. bir değil, on değil, yüzlerce yıl bu iki bebeğimiz  için hazırlandı. Belki de bir çok yaşıtından çok daha önde olarak başlayacak hayata. Buna vesile olmak bizim için gurur verici olduğunu belirtmeden geçme istemiyoruz. 

Selvi ve Çınar Bebek fidanı İzmir 4

Selvi ve Çınar bebeğe mutlu bir yaşam diliyoruz. Bu meclis toy meclisidir. Bizim için çoban da birdir, sultan da birdir. geleceğin  ağaçları geleceğe bebeklerimiz vesile ile aktarılmaktadır 

Selvi ve Çınar Bebek fidanı İzmir 5

Kalbinin attığı her yer yeşil kalsın diye bizler  üretici olarak elimizden gelen yapıyoruz. Yıllar geçsen de bebeğiniz fidanlarla, ağaçlarla anılacak. 


Selvi ve Çınar Bebek fidanı İzmir 6


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder