Melek nikah fidanı whatsapp

Nikah Çamı Fidanı Antalya Merve Tunay

Antalya Nikah Çamı Fidanı - Merve Tunay - 1

Antalya Nikah Çamı Fidanı - Merve & Tunay

Nikah şekerleri yerine çevre dostu ve sıra dışı nikah fidanlarını tercih eden yeni evli çiftimiz Antalya'dan Merve ve Tunay için, kraft tasarımlı nikah çamı fidanları hazırlandı. Limoni servi nikah fidanı tercih eden çiftimiz, böylesine güzel fidanları hiç görmediklerini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler. Toprağa düşen bir tohum, zamanla fidan olmakta ve yeni evli çiftlerimizin sevenlerine hediye olarak sunulmaktadır. 

Antalya Nikah Çamı Fidanı - Merve Tunay - 2

Her bir nikah fidanı, tek tek, büyük bir emek ve özveri sonucu tasarlanarak, yeni evli çiftimizin misafirleri için Antalya'ya yola çıktı. Peygamber efendimizin de buyurduğu gibi elimizdeki fidanları doğayla buluşturmak bizim en azından insani olarak görevimizdir. 

Antalya Nikah Çamı Fidanı - Merve Tunay - 3

Melek nikah fidanı olarak yeni evli çiftimizi kutluyor ve bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Küçücük fidanlar, gün gelecek kocaman birer ağaç olacak ve fidan halinden başlayarak doğaya oksijen vermeye devam edecek. Ama bu fidanlar, Antalya' dan Merve ve Tunay çiftimiz için nefes alıp verecek. 

Antalya Nikah Çamı Fidanı - Merve Tunay - 4

Mutluluğunuz nikah çamı fidanları ile kök salsın.  Kök salsın ki,  her yıl yok olan onlarca, yüzlerce, binlerce ağacın yerini gün gelecek ve alacaktır. Yarınların ormanları bugünden yaratılır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder