Melek nikah fidanı whatsapp

Afyon Karahisar nikah çamı fidanı Başak Erdinç

Afyon Karahisar Nikah Çamı Fidanı 1

Afyon Karahisar Nikah Çamı Fidanı

En özel tasarımlarımızdan bir olan kutulu nikah çamı fidanları, Afyon Karahisar'dan Başak ve Erdinç çiftimiz için hazırlandı. Farklı renklerdeki kurdelelerle bezenmiş fidan kutuları özenle hazırlandı. Fidana özel olarak yaptırdığımız kutular, artık fidanlarla buluşup çiftimizin misafirlerini ağırladığı masalara servis edildi. Rengarenk kurdeleler ve fidanların o doğal renkleri ve kokusu ile nikah fidanları göz kamaştırıcı güzelliğini ortaya koyuyor. 

Henüz Afyon'da çok fazla bilinip yaygın olmamasına rağmen doğanın destekçisi ve doğaya bir fidan da olsa dikilmesine vesile olmak isteyen onlarca çiftimizden sadece birisidir Başak ve Erdinç çiftimiz. Bu gibi doğayı seven ve doğaya katkıda bulunan yeni evli çiftlerimiz olduğu müddetçe, Türkiye'nin bir çok şehri gibi Afyon Karahisar'da da her yer yeşil kalacaktır. 


Afyon Karahisar Nikah Çamı Fidanı 2

"Aşkımız da fidanlar gibi ölümsüz olsun" diyen çiftimiz için, biz de onlara, kalıcı, unutulmaz olan birbirinden güzel nikah çamı fidanları tasarladık. Mutluluklarını nikah ve düğünlerinde sevdikleri ile paylaşan çiftimiz için bizler en güzel fidanları hazırladık.

Afyon Karahisar Nikah Çamı Fidanı 3

Her biri birbirinden farklı kurdeleler kullanılarak, geri dönüşümlü, özel kraft kutu tasarımlı nikah çamı fidanları, Başak ve Erdinç çiftimizin misafirlerinin beğenisine sunuldu. Her yönü ile büyüleyici bir etkisi olan fidanlar, bu özel kutularla birlikte tam bir bütünlük içerisinde sevdiklerine mutluluklarını müjdelediler. Nikah fidanı ile mutlulukların geleceğe taşınan çiftimizi gönülden kutluyoruz. 

Afyon Karahisar Nikah Çamı Fidanı 4

Nikahlarında, nikah şekeri yerine nikah çamı fidanını tercih eden Başak ve Erdinç çiftimizin adı ve mutlulukları, yıllar geçse de her zaman hatırlanır olacak ve geleceğe taşınacaktır. Bu anlamda kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 

Afyon Karahisar Nikah Çamı Fidanı 5

Afyon Karahisar Nikah Çamı Fidanı 6

Mutluluğunuz hep yeşil kalsın, Mutluluğunuz Melek Nikah Fidanları ile kök salsın!

Afyon Karahisar Nikah Çamı Fidanı 7


Afyon Karahisar Nikah Çamı Fidanı 8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder