Melek nikah fidanı whatsapp

Çanakkale nikah çamı fidanı dilan tolga nişan fidanı

Çanakkale nikah çamı fidanı Dilan Tolga nişan fidanı - 1

Çanakkale Nikah Çamı Fidanı

Dilan & Tolga Nişan Fidanı

Nikah çamını tercih eden birçok yeni evli çiftimizin yanı sıra, tüm özel günlerinde çam fidanı dağıtmanın önemini bilen doğa gönüllülerine Çanakkale' den dahil olan, Dilan ve Tolga çiftimiz, nişanlarında çam fidanı dağıtmayı tercih etti. Bir fidanın bile ne kadar önemli olduğunu bilen Dilan ve Tolga çiftimiz, hem bu özel günlerinde hem de gelecek için çok değerli bir hediye vermiş oldular. Hayatlarında hiç fidan dikme fırsatı bulamamış olabilen ya da her zaman aklında olan ama bir türlü imkan bulamayan dostlarına çok önemli bir fırsat vermiş oldular.

Yarınlara bırakılabilecek en güzel hediyelerden biridir nikah fidanı. Bu nedenle Çanakkale'den Dilan ve Tolga çiftimiz, nikahlarında değil, nişanlarında nişan fidanı dağıtmayı tercih ettiler.

Çanakkale nikah çamı fidanı Dilan Tolga nişan fidanı - 2

Nişanlarını daha özel ve unutulmaz kılacak olan çam fidanları, Dilan ve Tolga çiftimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmayan dostları için hazırlandı. Eminim davetlileri de bu özel hediyeden çok memnun kalmışlardır. Yıllarca yaşayacak ve yaşatacak bir hediye...

Çanakkale nikah çamı fidanı Dilan Tolga nişan fidanı - 3

Doğanın ve yeşilin değerini bilen ve doğa için yaşam için bir fidan diken veya dikilmesine vesile olan tüm doğa gönüllülerini candan tebrik ediyoruz. Doğal kumaş ile tasarlanan ve "yağmur bebek modeli" olarak isimlendirdiğimiz süsleme ile hazırlanan fidanlar, fidanın kendi yemyeşil rengi ile bir muhteşem görünüyor. 

Çanakkale nikah çamı fidanı Dilan Tolga nişan fidanı - 4

Bundan on yıllar sonra bu küçük fidanlar koskoca birer ağaç olarak Dilan ve Tolga çiftimizin bu mutlu gününü hatırlatmaya ve anmaya devam edecek. Mutluluğunuz nikah çamı fidanları ile, nişan çamı fidanları ile kök salsın ve yıllarca hatırlansın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder