Melek nikah fidanı whatsapp

Sırma Bora Nikah Çamı İzmir

Sırma Bora Nikah Çamı İzmir 1

Sırma & Bora Nikah Çamı - İzmir

Mor Kurdeleli natürel nikah çamı fidanları, İzmirli çiftimiz Sırma ve Bora için hazırlandı. İzmir'de ikamet edip düğün ve nikahında nikah çamı fidanı hediye etmek ve dağıtmak isteyen her çiftimiz için türlü çeşitlerimizle  sizlere hizmet vermekteyiz. 

Sırma ve Bora çiftimizin nikah fidanları olabildiğince samimi duygularımızla, itinayla hazırlanmıştır. Yeşil ve mavini  buluştuğu kent olan İzmir'in her ilçesine, her yöresine doğadan aldığımız o mucize fidanları taşımaktan dolayı gururu duyuyoruz.

Sırma Bora Nikah Çamı not İzmir 2

Nikahlarında tercihlerini doğadan yana kullanan çiftimiz, nikahlarında nikah şekeri yerine nikah fidanı dağıttı. Bizler de, piyasadaki tabiri ile müşterilerimizi, bizim nezdimizdeki adı ile doğa dostlarını asla mahcup etmeyecek tasarım ve süslemelerle, en iyisini yapmak için ellimizden gelenin fazlasını oraya koyuyoruz.

Sırma Bora Nikah Çamı İzmir 3

Her an onlarla birlikte yaşayacak ve anılacak nikah çamları, çiftimiz için özenle hazırlandı ve misafirlerine dağıtılmak üzere yola çıktı. Doğadan bir parçayı dostlarına hediye eden bu çiftimizi gönülden kutluyoruz. 

Sırma Bora Nikah Çamı İzmir 4

Kadir Mevla, "Kıyametin kopacağını bilseniz dahi, elinizdeki fidanı dikin." diye buyururken, bizlere sadece bu özel günlerimizde fidan dağıtma işi düşmesi, asında çok önemli bir lütuftur. Bu anlamda  bunu gerçekleştiren Sırma ve Bora çiftimize, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Mutluluğunuz Melek Nikah Fidanları ile kök salsın.

Sırma Bora Nikah Çamı İzmir 5


Sırma Bora Nikah Çamı İzmir 6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder