Melek nikah fidanı whatsapp

Nikah Çiçegi Fidanı Elif Başar İzmir

çiçek nikah fidanı İzmir Elif Başar - 1

Nikah Çiçeği Fidanı İzmir - Nikah Şekeri Fidanı


Sadece nikah için fidan değil nikah çiçekleri de hazırlamaktayız. Düğünlere, nişanlara, kına gecelerine, doğum günlerine, doğun anlarına tanıklık edecek fidanlar hazırlıyor ve geleceğe ışık tutuyoruz. Bunca emeği, bunca çabayı, bunca fidanı sizlere emanet edip ülkemize kazandırıyor olmak bizim için çok önemli. 

Elif  & Başar Nikah Fidanı

İnciraltı' ndaki düğünü için birbirinden renkli, nikah çiçekleri hazırlandı. Bu fidanlar Elif ve Başar çifti için hazırlandı. Horuz ibiği çiçeği, pervane çiçeği ve oya çiçeği, nikah fidanı olarak Elif ve başar çifti için hazırlandı. Çünkü tün hayatları boyunca çiçeğe ve güzel olan her şeye değer veren bu çiftimiz, sıradan nikah şekeri yerine nikah çiçeği, hediyelik çiçek dağıtmayı tercih ettiler.

çiçek nikah fidanı İzmir Elif Başar - 2

Elif ve Başar çiftimiz, baharın tüm güzelliklerini, tüm renklerini, nikah çiçekleri ile misafirlerine hediye etti. Baharın o güzel mis kokulu çiçeklerini evlilikleri nedeniyle dostlarına hediye edildi.  Bizlere sadece bu birbirinden güzel çiçek fidanlarını, istedikleri gibi hazırlamak kaldı. 

çiçek nikah fidanı İzmir Elif Başar - 3

Birbirinden güzel çiçek fidanları, nikah şekeri tadında süslenip tüm göz alıcı renkleri ile sahipleriyle buluştu. İsteyen balkon ve terasında saksılarda, isteyen ve imkanı olan bahçe ve yazlıklarına bu güzel çiçekleri dikti. Böylece hem çiftimizin adını ve mutluluğunu yaşattılar hem de en küçük canlıdan en büyüğüne oksijen kaynağı oldular.

çiçek nikah fidanı İzmir Elif Başar - 4

Nikah çiçeği fidanları o kadar güzeldiler ki, aslında hiç bir süsleme yapmaya bile ihtiyaç yoktu.

çiçek nikah fidanı İzmir Elif Başar - 5

Tüm güzelliği doğal olarak bünyesinde barındıran çiçek nikah fidanlarının, Elif ve Başar çiftimizin mutluluğuna mutluluk katmasını dileriz.


çiçek nikah fidanı İzmir Elif Başar - 6

Tüm yaşamınızın, çiçek nikah fidanları gibi renkli ve güzel olmasını dileriz.

çiçek nikah fidanı İzmir Elif Başar - 7

Mutluluğunuz Melek nikah fidanları ile kök salsın.

çiçek nikah fidanı İzmir Elif Başar - 8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder