Melek nikah fidanı whatsapp

Nikah Çamı Izmir Eylem ve Ali

Eylem Ali Nikah Çamı Fidanları İzmir

Nikah Çamı İzmir - Eylem & Ali

Yeşilin tüm görkemiyle, inadına "ben buradayım" dediği nikah çamı fidanları İzmir' den yeni evli çiftimiz Eylem ve Ali için hazırlandı. Sade bir süslemenin, hatta yok denecek kadar az bir süslemenin yapıldığı ve tüm güzellik ve süsü sadece kendi yeşilinden alan çamlar, Eylem ve Ali çiftinin dostlarına hediye edilmek üzere hazır edildi. Tek bir mesajla "mutluluğumuz kök salsın" evliliklerini müjdeleyen çiftimiz doğaya olan görevlerini bir nebze de olsa yapmış oldular.

Eylem Ali Nikah Çamı Fidanları İzmir 2

Tek bir kurdele dışında insan eli değmemiş, sözde "süslenmemiş nikah çamları", tüm güzelliğiyle, tüm yeşiliyle, tüm doğallığıyla süslenmiş nikah çamı fidanlarını kıskandıracak kadar şık görünüyor. Bu güzelliğin farkında olan yeni evli çiftimiz, daha fazlasına ihtiyaç duymadan ve talep etmeden, bu güzelliği dostları ile paylaştı.

Eylem Ali Nikah Çamı Fidanları İzmir 3

Melek Nikah Fidanı kalitesi ve farkıyla özenle üretilen ve çiftlerimiz için tek tek seçilen nikah fidanları, doğaya kazandırılmayı bekliyor. Her biri kocaman ağaçlara dönüşecek bugünün bu minik fidanları, tüm canlılara, nefes alan tüm canlı varlıklara oksijen kaynağı olacaktır. 

İzmir ve çevresinde bu çiftimiz gibi daha bir çok yeni evlenecek çiftler nikahlarında sıradan nikah şekeri değil, doğadan nikah fidanı dağıtmanın ne kadar önemli ve değerli olduğunu gayet iyi biliyor. Satın alınan herhangi bir şey değil, emanet edilen bir canlı olarak fidanlar her canlı için sayısız fayda sağlayacaktır. 

Eylem Ali Nikah Çamı Fidanları İzmir 4

Yeni evli çiftlerimiz aracılığı ile doğaya onlarca çam fidanı kazandırıyoruz. Doğa sever çiftlerimizi tüm insanlar adına kutluyoruz. Yıllardır toprağa dokunmamış ya da hiç fırsat bulamamış bir çok dostunu tekrar özüne, yani toprağa yönlendiren bu davranışları sayesinde eminiz onlar da çok mutlu olmuşlardır. 

Eylem Ali Nikah Çamı Fidanları İzmir 5

Hangi çam fidanı olduğu önemli olmadan, doğaya kazandırılan tek bir fidanın bile doğa için çok önemli olduğu bilinciyle hareket eden Melek Nikah Fidanı olarak, tüm doğa sever dostları, çiftleri gönülden tebrik ederiz.

Eylem Ali Nikah Çamı Fidanları İzmir 6



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder