Melek nikah fidanı whatsapp

Nikah Çamı Fidanı Bursa Pınar Umut

nikah çamı fidanı Bursa Pınar Umut 1

Nikah Fidanı Bursa'da nereden alınır?


Bursa'da nikah fidanı nereden alınır diye soranların verdiği tek cevap bizler olduğumuz için müteşekkiriz. Çünkü el emeğinin yapabileceği ve hayallerimizin sınırları zorlayacağı süslemelerle Bursa'daki yeni evlenecek çiftlerin ve yeni doğmuş bebeklerini müjdeleyen fidanları hazırlamaktan doğayı ziyadesiyle mutluyuz. Sizleri bu anlamda yalnız bırakmayacağımızı her zaman bilmenizi isteriz. 

Pınar ve Umut Çifti Bursa nikah fidanı

Yeşilin simgesi Bursa'dan Pınar ve Umut çiftimizin nikah çamı fidanları, gelin damat modelli çuval tasarım fidanlarımız hazır. En özel tasarımlarımızdan olan bu süsleme, bize geri dönüş yapan çiftimizden aldığımız bilgiler ışığında çok beğenilmiş ve takdir toplamıştır. 

Leylandi olarak peyzajda kullanılan çamlar, hızlı büyüyen ve yılda neredeyse 1 metreye kadar uzayabilen boyu ile dikkat çekmektedir. Böylece uzun yıllar Bursa'nın havasına hava katacaktır. Yıllara meydan okuyan nikah fidanları, yıllar geçtikçe her zaman hatırlanır olacak ve uzu  yıllar Bursa'nın nefesine nefes katacaktır. 

nikah çamı fidanı Bursa Pınar Umut 2

Her biri ayrı ayrı ve özenle yeni evli çiftimiz için hazırlanan nikah çamları, nikah törenlerinde davetlilere hediye edilmek üzere dağıtıldı. Sadece düğün masalarını süsleyen basit süslemeler değil, geleceğe taşınmış toplumsal bir mirastır. 

nikah çamı fidanı Bursa Pınar Umut 3

Bursa ilimizin yeşiline yeşil katmış olmaktan dolayı gururluyuz. Bu gururu yaşatan Pınar ve Umut çiftimiz gibi daha nice çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bizler her yıl olduğu gibi sizler için fidan yetiştiriyor ve süsleyip sizlerle buluşturuyoruz. Daha nice yıllar sizlerle buluşmak dileğiyle.. Mutluluğunuz nikah çamı fidanları ile kök salsın.

nikah çamı fidanı Bursa Pınar Umut 4



nikah çamı fidanı Bursa Pınar Umut 5


nikah çamı fidanı Bursa Pınar Umut 6


nikah çamı fidanı Bursa Pınar Umut 7


nikah çamı fidanı Bursa Pınar Umut 8


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder