Melek nikah fidanı whatsapp

Bursa Nikah Çamı Fidanı Nesrin Aydın

Bursa Nikah Çamı Fidanı Nesri Aydın - 1

Bursa Nikah Çamı Fidanı

Her şehrimizden olduğu gibi Bursa şehri ve civar ilçelerinde nikah çamı fidanı tercihi yine üretici olarak bizler olmaya devam ediyoruz. Her yeri bir çok şehre oranla yeşiller içinde olmayı yıllardır sürdüren Bursa ili, bu doğa güzelliklerini korumak için nikah fidanı dağıtarak daha da güçlendirmek istemektedir. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir.

Nesrin & Aydın Çifti Nikah Fidanı

Çuvallı, sade bir tasarımı tercih eden Bursa' dan Nesrin ve Aydın çiftimizin nikah çamı fidanları, misafirlerine dağıtılmak üzere hazırlandı. Sargılı çuval model olan bu tasarımlı nikah fidanları, her zaman olduğu gibi itinayla hazırlandı ve tüm şıklığıyla Bursa'ya yola çıktı. Sağ salim ellerine ulaşan fidanları gördükleri an bizleri arayıp teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. 

Bizler, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve bunu sizlerin sayesinde gün be gün gerçekleştiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. 

Bursa Nikah Çamı Fidanı Nesri Aydın - 2

En doğal tasarımlardan biri olan nikah çamı fidanları, titizlikle hazırlanıp yeni evli çiftimizin düğün töreninde dostlarına hediye edilmek üzere hazırlanmıştır. Limoni servi olarak adlandırılan bu çam türü yıllar sonra Nesrin ve Aydın çiftinin isimlerini taşıyarak yaşatmaya devam edecektir. 

Bursa Nikah Çamı Fidanı Nesri Aydın - 3

Sıradan hediyeler yerine böylesine önemli bir gün ve an için nikah fidanı dağıtmak gibi güzel bir davranışı sergilemek büyüklüğünü ve olgunluğunu ortaya koyan bu çiftimizi yürekten kutluyoruz. Nikah çamı fidanı dağıtmayı tercih etmiş doğa sever çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bursa Nikah Çamı Fidanı Nesri Aydın - 4

Mutluluğunuz Melek Nikah Fidanları ile kök salsın...

Bursa Nikah Çamı Fidanı Nesri Aydın - 5


Bursa Nikah Çamı Fidanı Nesri Aydın - 6

1 yorum:

  1. Düğün davetiyesi şeklinde de hazırlamak mümkün mü bu fidanlardan ?

    YanıtlaSil