Melek nikah fidanı whatsapp

Mugla Datca Nikah Çamı Fidanı

Muğla Datça Nikah Çamı Fidanı 1

Nikah Çamı Fidanı - Muğla Datça

Türkiye'nin her noktasına anlaşmalı kargo ile gönderdiğimiz nikah fidanları, bir çok şehir ve yörede hayat bulmaktadır. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgesinde tatil yörelerinde nikah törenlerine bir renk, bir orman havası katıp geleceğin en güzel miraslarından birini vermek isteyen çiftlerin tercihi de her zaman nikah fidanı olmaktadır.

Meryem & Merter Nikah Çamı - Muğla


Kraft tasarımlı Nikah çamı fidanları Muğla Datça' daki çiftimiz, Meryem ve Merter için hazırlandı. Doğallığın her anlamda hissedildiği tasarımlardan biri olan bu model, hem dış çeperi açısından hem de içindeki ulvi ve güzide fidanı açısından oldukça rağbet gören bir tasarım süsleme çeşididir. 

Muğla Datça Nikah Çamı Fidanı 2

Bizim özel tasarımlarından biri olan kraft nikah fidanları, Muğla Datça'ya yeni çiftimizin misafirlerine dağıtılmak için yola çıktı. Evlenmeyi biraz da hayatta bulunabilecek çok özel bir tesadüflerden biri olarak gören bu çiftimiz, "bi biz eksiktik" diyerek evliliklerini dostlarına mizah bir mesaj vererek ilan etmeyi tercih ettiler. Zaten nihayetinde güzel bir evliliğe adım atan çiftimizin bu esprili mesajından ötede, dostlarına armağan ettiği bu fidanlarla ne kadar da özel insanlar olduğunu yeterince belli etmektedirler. 

Muğla Datça Nikah Çamı Fidanı 3

Bizlere onların mutluluğuna şahit olmaktan başka bir şey gelmemektedir. Bu çiftimizin hayata ve ülkemize bahşettiği bunca fidana gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Meryem ve Merter çiftimize bir ömür botu mutluluklar diliyoruz. Mutluluğunuz Melek Nikah Fidanları ile kök salsın!

Muğla Datça Nikah Çamı Fidanı 4

Muğla Datça Nikah Çamı Fidanı 5

Muğla Datça Nikah Çamı Fidanı 6






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder