Melek nikah fidanı whatsapp

İstanbul Nikah Çamı Fidanları Ayşe Cihan

İstanbul Nikah Çamı Fidanı Ayşe Cihan - 1

Nikah Çamı Fidanları İstanbul 

Kalıplaşmış süslemelerin ötesinde tasarımlar yaratarak sizlerin talepleri doğrultusunda nikah fidanı çeşitlerimiz gün geçtikçe artmaktadır. Özellikle İstanbul ve çevre ilçelerinden gelen talepler ve süsleme istekleri öylesine çok ve çeşitli ki, bunlar bizleri daha da ileriye taşımaktadır. Bunda orada yaşayan geniş bir bakış açısına sahip insanların var olması çok büyük bir etken. Çünkü her yeni evlenecek çiftimiz, İnanın kendine özel tasarımlar ve süslemelerle bizlere ayrı bir vizyon aşılamaktadır.

İstanbul'dan Ayşe ve Cihan Nikah Fidanı


Elyaf kumaşla tasarımlanmış nikah çamları, İstanbul'dan Ayşe ve Cihan çiftimiz için hazırlandı. hem seçmiş oldukları kurdele renk ve tonu, hem de dostlarına evliliklerini ilan ettikleri fidan notu seçimi açısından gayet başarılı bir model seçmişlerdir. Adeta göz kamaştırıcı güzellikte ortaya çıkan beyaz elyaf kumaş ve kurdele&not ahengi gerçekten de çok güzel. Bu anlamda da bu çiftimizi gönülden tebrik ediyoruz. 

İstanbul Nikah Çamı Fidanı Ayşe Cihan - 2

Tüm diğer doğa dostu çiftlerimiz gibi, yeni çiftimiz de nikahlarında çam fidanları dağıtarak hem doğaya, hem ülkemize hem de geleceğe çok değerli bir hediye bahşetti. Hediye nikah fidanı olarak dağıtılan bunca fidandan inanın sadece bir tanesi bile hayat bulsa - ki tüm fidanlarımız köklü ve topraklı olduğu için tutmama ihtimali çok düşük - dünyamıza o kadar çok fayda sağlayacak ki bunu tahayyül bile edemezsiniz. Çünkü bir insan ne kadar özel ise bir bitki bir fidan, bir ağaç da en az o kadar özel ve değerlidir. 

İstanbul Nikah Çamı Fidanı Ayşe Cihan - 3

Bu model o kadar güzel oldu ki,keşke bizler de bu özel güne davetli olup bu fidanlardan birini alabilseydik diye düşünüyoruz. Çünkü her bir fidanın ne kadar önemli ve özel olduğunun çok farkındayız. Ayrıca tasarımsal olarak adeta ilham verici. 

İstanbul Nikah Çamı Fidanı Ayşe Cihan - 4

Buradaki fidan limoni servi olarak adlandırılan ve daha çok peyzajlarda kullanılan, gayet değerli ve görsel anlamda şahane bir fidan çeşididir. Bunu yaşatmak çok kolay; sadece gerektiği kadar su. Böylece bu çiftimizi de geleceğe hediye ettiği bir fidanı olacak.

İstanbul Nikah Çamı Fidanı Ayşe Cihan - 5

Hayat çok kısa ve yapabileceklerimiz çok sınırlı. Bu hayat içerisinde bir fidan dikebilmek, hatta bir fidanın dikilmesine vesile olabilmek çok özel bir davranış. Bu anlamda Ayşe ve Cihan çiftimiz tebrik ediyoruz ve yeni evlenecek İstanbullu çiftlerimize sesleniyoruz. Fidan dikin, fidan dikilmesine vesile olun. 

İstanbul Nikah Çamı Fidanı Ayşe Cihan - 6

Yeni çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Mutluluğunuz Melek Nikah Fidanları ile kök salsın.


İstanbul Nikah Çamı Fidanı Ayşe Cihan - 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder