Melek nikah fidanı whatsapp

nikah fidanı Adana

nikah fidanı adana Ayşe Candan 1

Üreticiden Nikah Fidanı Adana - Ayşe & Candan

Fıstık çamı nikah fidanları ve Limon servi nikah çamları Adana'dan Ayşe ve Candan çifti için hazırlandı. Tüm detaylar kendileri tarafından belirlenen ve arzu ettikleri gibi tasarlanan birbirinden güzel nikah çamı fidanlarıAdana' dan Ayşe ve Candan çifti için büyüyecek! Nazım Hikmet' in dizelerini nikah fidanı notuna ekleyen çiftimizin vermek istedikleri mesaj tam da bu oldu; "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine.."

nikah fidanı adana Ayşe Candan 2

Akabinde "fidanımızı sevgiyle büyütün ve hep bizi hatırlayın" cümlesi ile ne kadar da anlamlı bir mesaj vermiş oluyorlar. Çünkü fidan dağıtmanın asıl amacı, bugünü ve özellikle de yarınları düşünerek bir hatıra bırakmaktır. 

Yapılan araştırmalar neticesinde, her yıl binlerce ağaç ve orman bizler tarafından yok edilmektedir. Ve bu, geri dönüşü çok zor olan bir toplu yok oluş şeklidir. Nikah fidanı ise, bu yok oluşa inat bir orman yaratmak, gelecek için fidan dikmektir.

nikah fidanı adana Ayşe Candan 3

Akdeniz bölgemizde Adana başta olmak üzere birçok şehre nikah fidanı hazırlayıp gönderiyoruz. Kargoya teslim edilen fidanlar, iki iş günü içerisinde müşterimizin kapısında sorunsuz bir şekilde teslim ediliyor. Kargodan kaynaklı oluşabilecek her türlü sorun ve aksilik tamamen bizim garantimiz altındadır.

nikah fidanı adana Ayşe Candan 4

Ayşe ve Candan çiftimiz, tamamen doğal kumaş türü olan çuvallı bir tasarım tercih ettiler. Tasarım için kullanılan kurdeleler özel siparişle getirtildi. Bu kurdelelerin özelliği, normal  kurdelelere göre iki kat genişlikte ve kalite olarak da daha kaliteli olmasıdır. 

nikah çamı fidanı adana Ayşe Candan 5

Her bir nikah fidanı özenle süslendi. Öncesinde ise Tüm fidanlar aynı boy ortalamasında ve dolgunlukta olması için hem görsel açıdan hem de sağlıklı olması açısından itinayla seçildi. Ve sonrasında ortaya çıkan görüntü; muhteşem!


nikah çamı fidanı adana Ayşe Candan 6

Adana' ya sevgi ve selamlarımızı gönderirken çiftimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bizi tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Mutluluğunuz nikah çamı fidanları ile kök salsın!

nikah çamı fidanı adana Ayşe Candan 7



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder