Melek nikah fidanı whatsapp

istanbul nikah çamı fidanı sinem tayfun

İstanbul nikah çamı fidanı Sinem Tayfun 1

Sinem & Tayfun nikah çamı fidanı İstanbul


İstanbul' dan Sinem ve Tayfun çiftimiz için hazırlanan, fıstık çamı ve limoni servi çamlarından oluşan nikah çamı fidanı tasarımları, fidana özel kargo paketleme şekli ile çoktan İstanbul'a yola çıktı bile.  En çok talep gören modellerimizden bir olan gelin-damat tasarımlı nikah çamı fidanları, Sinem ve Tayfun çifti için büyüyecek! Gelim-damat figürlü model çok rağbet görmektedir. Bunun nedeni ise görsel anlamda hem bir nikah fidanı hem de bir nikah şekeri tadında bir ürün olmasıdır. 

İstanbul nikah çamı fidanı Sinem Tayfun 2

Sinem ve Tayfun çiftimizin fidan notu; "Bu mutlu günümüz anısına, yarınlara yeşil bir dünya bırakmak için bu fidanı dikerseniz mutlu oluruz." Sadece burada okuduğumuz not bile, neden nikah fidanı dağıtılması gerektiğini çok güzel açıklıyor. 

Aslında bugünden başlayarak yarınlara daha yeşil bir dünya umudu... Bu, sadece nikah fidanı ile olabileceğini çok iyi bilen Sinem ve Tayfun çiftimizi gönülden kutluyoruz.  bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

İstanbul nikah çamı fidanı Sinem Tayfun 3

Buradaki fotoğraflarda nasıl bir orman yaratıldığı bir nebze de olsa görüntülenmektedir. Bu bile muhteşem görünüyor. Bu fidanların yıllar sonra büyüyüp İstanbul'dan Sinem ve Tayfun çiftimiz sayesinde doğaya, insanlara, hayvanlara, bitkilere kısacası tüm canlılara oksijen sağlayacak olması ne kadar da güzel ve önemli değil mi?

İstanbul nikah çamı fidanı Sinem Tayfun 4

İstanbullu yeni evlenecek çiftlerimiz, Türkiye'nin en kalabalık şehrinde yaşıyor olmalarının yanı sıra, her zaman nikah fidanı gibi, doğa dostu , doğaya katlısı olan şeylere, diğer illerimizden daha fazla önem vermektedir. Belki de bunun arkasında büyük bir şehir ve doğaya duyulan özlem geliyor olmasıdır. Fakat bu bilinç, ülkemiz için çok değerli ve önemli.

İstanbul nikah çamı fidanı Sinem Tayfun 5

Bu anlamda başta Sinem ve Tayfun çiftimize olmak üzere tüm İstanbullu çiftlerimize teşekkür ediyoruz. Diğer şehirlerde yaşayan ve evlenecek olan çiftlerimize böylece bir doğayı kurtarma çağrısı yapmak istiyoruz: Sizler de düğününüzde, nikahınızda ve diğer tüm özel günlerinizde, dostlarınıza, sevdiklerinize, özellikle de doğaya nikah fidanları hediye edin.

İstanbul nikah çamı fidanı Sinem Tayfun 6

Doğa için, daha yeşil bir çevre için fidan dikin. Fidan dikilmesine vesile olun.  Sinem ve Tayfun çiftimize teşekkürü tüm insanlar adına bir borç biliyor ve mutluluklarının daim olmasını diliyoruz. 

İstanbul nikah çamı fidanı Sinem Tayfun 7

İstanbul nikah çamı fidanı Sinem Tayfun 8


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder