Melek nikah fidanı whatsapp

hediye fidan hediyelik fidan


Hediye fidan - Hediyelik fidan


Hepimiz hayatımızda birçok defa, özel günlerinde sevdiklerimize hediye almışızdır. Genelde kullanabileceği, sevebileceği bir hediye seçmeye özen gösteririz. Fakat çoğunlukla sıradan bir hediye olduğunu biliriz.


Melek nikah fidanı olarak biz size bu sıradanlığı ortadan kaldıracak bir hediye sunuyoruz. Kesinlikle sıra dışı bir hediye alternatifi, hediyelik fidan. Beğeninize uygun hediye fidanlar hazırlıyor, hediye fidan tasarımları yapıyoruz. 


Hediyelik fidanlarımız için standart tasarımlar yerine kişiye özel tasarımlar yapıyoruz. 
Özel günün anlam ve önemine uygun hediye fidan tasarımları yapıyoruz. 

Hediye fidanların hazırlanması aşamasında her an irtibat halinde olup, tasarımları sizlerle paylaşıyoruz. 

Hediye fidanın gideceği yerin iklimsel koşulları dikkate alınarak ekolojik olarak en uygun hediye fidanlarını seçiyoruz.


Doğaya sahip çıkmak ve ağaçlandırmayı teşvik etmek için hediyelik fidanların, hayatımızın her noktasında yer almasını diliyoruz. 

Nikah fidanı, nişan fidanı, bebek fidanı, doğum fidanı, doğum günü fidanları, yaş günü fidanı, mevlüt fidanı, açılış ve kokteyl fidanları, davet fidanları, kutlama fidanları, Sevgililer günü fidanları, anneler günü fidanları, babalar günü fidanları, bayram fidanları, yılbaşı fidanları, doğum günü fidanları..


Sevdiklerinize farklı, bir o kadar da anlamlı ve özel bir hediye vermek isterseniz, tüm özel günlerinizde, sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder