Melek nikah fidanı whatsapp

Unutulmaz bir nikah için nikah fidanı


Nikahınızı nikah fidanı ile unutulmaz kılın.

Hem çevrenizi korumak, hem de konuklarınızı sevindirmek için nikahınızda sizi yalnız bırakmayan misafirlerinize unutulmaz bir hediye nikah fidanı dağıtarak, hem paha biçilmez bir hediye vermiş olursunuz hem de doğaya yüzlerce ağaç kazandırmış olursunuz. Böylesine anlamlı bir hediye vererek çevreci duruşunuzu da göstermiş olursunuz. 




unutulmaz nikah fidanı -1

Aslına bakarsanız önemli olan çevreci duruş değil, gerçekten çevre ve doğa için bir şeyler yapmaktır. Her insan hayatı boyunca unutulmaz olmak ister. Bunun için farklı durumlarda çok farklı çaba harcasak bile gerçek kahraman ve unutulmaz olan doğaya sahip çıkan olacaktır. 

Çünkü hatırlanmak ve unutulmaz olma sadece insanlar arasında var olan bir durum değildir. Sizin dikeceğiniz fidanlar ile bazen gölgesi bile sizi Allah nazarında hatırlanır kılacaktır. Kalıcı olmak, unutulmaz olmak bu anlamda aslında o kadar da zor bir iş değildir. Tek yapmanız gereken ister kendi düğününüz için, ister çocuklarınızı evliliği sırasında, isterseniz de bir arkadaş ve dostunuza hediye edeceğiniz nikah fidanları olacaktır. 

unutulmaz nikah fidanı -2

Nikahta verilen en basit nikah şekerinden bile daha ucuz olan fidanlar, doğayla buluşmak için sizleri beklemektedir. Yıllarca, asırlarca yaşayacak fidanları doğa ile buluşturmak için, doğa için, ülkemiz için, dünyamız için haydi gelin birlikte bir adım atalım ve tercihimizi nikah çamı fidanlarından yana kullanalım. 

unutulmaz nikah fidanı -3

Nikah töreniniz gibi özel bir gününüzde dünyada kalıcı bir armağan bırakmak istiyorsanız en uygun seçeneklerden biri nikah şekeri yerine fidan hediye etmektir.

unutulmaz nikah fidanı -4



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder