Melek nikah fidanı whatsapp

Nikah fidanı hediye edin

Neden Hediye olarak Nikah Fidanı Seçilmelidir

Bu soruya verilebilecek en basit cevap; fidan, geleceğimiz için en önemli yatırımdır. Aslında hediye ettiğiniz fidanları doğaya ve tabi aynı zamanda da kendi geleceğimize hediye ediyoruz. Düğünde dağıtılan hediyelik fidanlar dostlarınız eliyle doğaya hediye edilmektedir. İnsan, en büyük zararlısı da olsa doğanın bir parçası olarak bunu bir borç olarak görmelidir her zaman.  Sadece evlilik değil aslında, her ne sebeple olursa olsun en küçük bir etkinlikte bu etkinliği fidan ile taçlandırmak ne kadar da güzel ve kutsal bir davranış olur. 


Nikah fidanı hediye edin 1

Ağaçlandırmayı teşvik etmek, nikahınızda farklılık yaratmak ve hoş bir anı olarak hatırlanmak ve tabi ki unutulmaz bir hediye için nikahınızda fidan tercih edilmelidir. Son yıllarda trend şeklinde bir talep olsa da aslında bilinçli olarak fidan hediye eden oldukça çok kişi var. Her ne sebep olursa olsun demiştik, aynen savunuyoruz. Bir fidanın bile dünyamız için o kadar önemi var ki, bunu bilerek ve düşünerek tercihlerimizde sıradan hediyeler değil, fidan tercih etmeliyiz. 


Nikah fidanı hediye edin 2

Hangi Fidanlar Hediyelik Fidan Olur


Biz üretici olarak farklı bölgelerin iklimlerine göre fidanlar yetiştirmeye gayret ediyoruz. Bu anlamda Türkiye'nin her noktasına fidan gönderebilmek için farklı farklı fidanları üretim yelpazemize dahil etmeye çalışıyoruz. Hediyelik nikah fidanı çeşitlerini şöyle sıralayabiliriz:
  • Fıstık çamı (Akdeniz, Ege, Marmara, Karadeniz ve Güney doğu Anadolu bölgeleri)
  • Limon servi ve Leylandi (Tüm Türkiye)
  • Ardıç fidanı (Tüm Türkiye)
  • Zeytin fidanı (Akdeniz, Ege, Marmara bölgeleri)
  • Taflan (Tüm Türkiye)
  • Karaçam ve Kızılçam (Tüm Türkiye)
  • Kaktüs ve sukulent çeşitleri (Tüm Türkiye)


Nikah fidanı hediye edin 3

Nikah Fidanını Kimler Hediye olarak Seçiyor


Genel itibariyle daha çok gelin adayları bu duyarlı yaklaşımı göstermektedir. Evlilik hazırlıkları arasında olmazsa olmazlardan biridir düğün hediyesi. Fakat fidan tercih etmek ayrı bir duyarlılık gerektirmektedir. Damat adayları nadiren de olsa bu yönde talepte bulunmaktadır. Ayrıca evlenecek çiftlerimizin anne ve babaları da bunu organize edebilmekte. Çok güzel bir jest olarak bazen gelin adayının yakın arkadaşları da bu anlamda fidan hediye edebilmektedir.

Nikah fidanı hediye edin 4

Doğa her zaman kendini yeniliyor fakat insanlar çok fazla zarar veriyor. Bizler de fidan üreterek ve sizler de fidan hediye ederek bu zararı en aza indirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda sizler ayrı ayrı teşekkür ediyor ve har zaman doğa ile kalmanızı diliyoruz.

özel nikah fidanı





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder