Melek nikah fidanı whatsapp

Ankara düğün Nikah Çamı Seda Kürsat

Ankara düğün nikah çamı Seda Kürşat 1

Ankara Düğün Nikah Çamı


Ankara'da düğünlerde nikah çamı dağıtmak isteyen tüm çiftlerin tercihi, üreticiden nikah fidanı olmaktadır. Ankara'nın soğuk havasına hava katacak, nefesine nefes olacak fidanları sizleri için üretiyor ve sizin istediğiniz zamanda sizlerle buluşturuyoruz. Bir fidan dikmenin ne kadar öneli  olduğu düşünüldüğünde, çiftlerin düğün ve nikahlarında fidan hediye etmeleri, onlarca, yüzlerce fidanın toprakla buluşturularak doğaya kazandırılmasını sağlıyor.

Seda Kürşat Çifti Nikah Fidanı

Keseli nikah çamları, Ankara' dan Seda ve Kürşat çiftimiz için hazırlandı. Düğünlerinde misafirleri ile buluştu. Beyaz kurdelelerle süslediğimiz keseli fidanlar, sevdiklerine, dostlarına, özel günlerinde onları yalnız bırakmayan misafirlerine hediye fidan olarak dağıtıldı. 

Ankara düğün nikah çamı Seda Kürşat 2

Yıllarca bu çiftin adları ile anılacak fidanların hayatımıza hediye edilmiş olması, her yaşayan ve nefes alan canlı için çok değerlidir. Nikah şekeri yerine fidan tercih eden Ankara' dan Seda ve Kürşat çiftimize, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bu mutluluk evlilikleri vesilesi ile, fidanlar aracılığı ile hayata dokunur oldu. 

Ankara düğün nikah çamı Seda Kürşat 3

Klasik, sıradan, alelade nikah şekeri ile bir şeylerin eksik olduğunu bilen ve kalpten hisseden tüm  çiftlerin aradığı ve ihtiyaç duyulan tek hediyedir nikah fidanı. Bunun ne demek olduğunu bilen doğa dostlarımız olan yeni evlenecek çiftlerimize gönülden teşekkür ederiz. Doğanın yemyeşil renklerini barındıran nikah çamı fidanları, Ankara' ya Seda ve Kürşat çiftimiz eliyle bir nefes olacak.

Ankara düğün nikah çamı Seda Kürşat 4

Doğa dostu yeni evli çiftimize, nikah fidanı tercihlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mutluluğunuz Melek Nikah Fidanları ile kök salsın. Bugün diktiğiniz ve dikilmesine vesile olduğunuz fidanlar oldukça, gelecekte ormanların, ağaçların, doğanın bitip yok olması söz konusu bile olamaz. 

Ankara düğün nikah çamı Seda Kürşat 5

Sevgisini, mutluluğunu yarınlara taşımak isteyenlerin tercihidir nikah çamı fidanı. Sizler de yaşayan ve hayatta nefes alan hediyelerle dostlarınıza bir küçük sürpriz yapmak isterseniz, hiç tereddüt etmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kazanan, siz ve doğa olacaktır. 

Ankara düğün nikah çamı Seda Kürşat 6


Ankara düğün nikah çamı Seda Kürşat 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder