Melek nikah fidanı whatsapp

Engin ferda nikah fidanı Ankara

Engin ferda nikah fidanı Ankara 1

Nikah Fidanı Ankara - Ferda & Engin

Doğanın timsali, birbirinden güzel nikah fidanlarımız, Ankara'dan yeni çiftimiz Ferda ve Engin için hazırlandı. Tüm güzelliği ile göz kamaştıran nikah fidanları, Ankara'nın havasına hava katmakta, nefesine nefes olmaktadır. Bu çiftimiz, düğün törenlerine uygun renkleri barındıran kurdele ve kart tasarımları ile çok hoş bir süslemenin de mimarı oldular. Ankara soğuğuna dayanıklı ve oraların mevsimsel özellikleri ile uyum sağlayabilecek leylandi fidanını tercih ettiler. 

Engin ferda nikah fidanı Ankara 2

Kart tasarımından nottaki yazı karakterine, kurdele seçiminden tasarıma kadar nikah fidanlarının tüm detayları, yeni evli çiftimizin beğenisi doğrultusunda hazırlanmıştır. Her zaman olduğu gibi bütün detaylar sizlerin istediği gibi yapılmaktadır. Birçoklarının aksine, bizler her detayı sizlerin ağızlarında çıktığı gibi yapmak ve hazırlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 

Engin ferda nikah fidanı Ankara 3

Her tasarımda olduğu gibi, tasarımın her aşaması çiftimizle an be an paylaşılmış ve % 100 memnuniyet garantili hizmet anlayışı ile nikah fidanları hazırlanmıştır. Ferda ve Engin çiftimizin dilediklerini aynen yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. 

Engin ferda nikah fidanı Ankara 4

Bizler Türkiye'nin her noktasına onlarca, yüzlerce, binlerce fidan göndermekteyiz her yıl. Ve bu umut ediyoruz ki yıllarca devam etsin. Üretici olarak bizler, sizler için, Ankara'dan evlenmeyi düşünen onlarca çift için her zaman hazır ve nazırız. Bu anlamda Melek Nikah Fidanı olarak; Ferda ve Engin çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Engin ferda nikah fidanı Ankara 5

Mutluluğunuz nikah fidanları ile kök salsın! Doğayla iç içe ve her zaman yemyeşil bir dünya için her zaman elimizden gelenin fazlasını yapalım, aynen Ferda ve En

Engin ferda nikah fidanı Ankara 6



Ankara düğün fidesi, düğün fidanı Ankara, gelin damat nikah fidanı Ankara,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder