Melek nikah fidanı whatsapp

Bodrum Nikah Çamı Mualla Orhan

Muğla Bodrum'da Nikah Çamı hediyesi nereden alınır

Muğla Bodrum'da Nikah Çamı hediyesi nereden alınır?

Türkiye'nin bir çok şehrinde olduğu gibi Muğla ve Bodrum'da dostlarına nikah çamı hediyesi vermek isteyenlerin tercihi her zamanki gibi üreticisi olmaktadır. Bu anlamda yıllardır fidan üretip Türkiye'nin birçok şehir, köy ve kasabasına göndermekteyiz. Bizlerin bu üretici kimliğine güvenerek bizlerden fidan satın alan hiç bir çiftimizi, hiç bir müşterimizi mağdur etmedik ve etmeyeceğimizi de biliriz. Çünkü bizler bu işe başlarken maddi beklentilerimiz olsa da, bir fidanın hayat bulmasına şahit olduğumuz ilk fidandan itibaren sevgiyle, aşkla bu işe sarıldık. Çünkü "bir fidan bir ağaç, bir ağaç bir hayattır." 


Bodrum Nikah Çamı Mualla Orhan 2

Mualla & Orhan Hediye fidan

Bu özel nikah çamı fidanları, Türkiye'nin en güzel tatil yörelerinden biri olan Bodrum'a gönderildi, Mualla ve Orhan çiftimiz için hazırlandı. Hediye fidan olarak düğünlerine gelen misafirlerine dağıtmak üzere birbirinden özel fidanlar hazırladığımız bu çiftimiz bizler için de çok özeldir. Çünkü istedikleri süsleme ve tasarım bekli de Türkiye'de ilk olarak sadece onlar için hazırlandı. Sınırın sadece sizler olduğu düşünce ile çıktığımız yolda, Mualla ve Orhan çiftimiz de kendilerine özel tasarımları ile gönüllerimizde ve tasarımlarımızda yer etmiştir. 


Muğla Bodrum'da Nikah Çamı hediyesi nereden alınır 2

Bu tasarım, sonrasında bir çok çiftimiz için hazırlandı ve adı "Mualla tasarımı" olarak anıldı. Nikah çamlarının tasarımı aşamasında, tüm detaylar, her zaman olduğu gibi çiftimizle paylaşılarak son şeklini almıştır. Tamamı kendilerine özel bu yeni tasarımdan dolayı gönülden teşekkür ederiz.

Muğla Bodrum'da Nikah Çamı hediyesi nereden alınır 3

Fidan olarak leylandi tercih eden çiftimize, her müşterimize olduğu olduğu gibi seramızdan özenle seçilen fidanlar hazırlandı. Bodrum' da yeni bir hayata başlayan, doğa dostu Mualla ve Orhan çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Mutluluğunuz Melek Nikah Fidanları ile kök salsın!

Bodrum Nikah Çamı Mualla Orhan 5


Bodrum Nikah Çamı Mualla Orhan 6


Bodrum Nikah Çamı Mualla Orhan 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder