Melek nikah fidanı whatsapp

Eda Berk nikah fidanı İstanbul

Eda Berk nikah fidanı İstanbul 1

Eda Berk Nikah Fidanı İstanbul

Çuval kumaşla tasarlanmış nikah fidanları, İstanbul'dan Eda ve Berk çiftimizin misafirleri için hazırlandı. Daha önce hazırlanan ve bu tasarımın yaratıcı annesi olan Bodrum'dan Mualla hanım ve nikah fidanları ile ilgili bir sayfa ayırmıştık. Sırası gelmişken Mualla hanım ve eşi Orhan Beye de ayrıca tekrardan teşekkür ederiz. İstanbullu Eda ve Berk çifti de aynı tasarımı beğendi yani Mualla tasarımı hazırlandı. Her biri her zaman olduğu gibi büyük bir itinayla ve özenle, tek tek hazırlanmıştır. 

Eda Berk nikah fidanı İstanbul 2

Tamamıyla doğal bir tasarımı tercih eden çiftimiz, nikah fidanlarına, misafirleri aracılığı ile hayat kazandırdılar. İstanbullu bir çok çiftimiz gibi Eda ve Berk çiftimizin de fidanlarını hazırlamak bizlere nasip olmuştur. Her geçen gün doğa yok edilirken, Eda ve Berk gibi çiftlerimiz sayesinde yeni yeni fidanlar dikilmekte ve yeni yeni ormanlar oluşturulmaktadır. Güzel ülkemizin her karış toprağı, her karış alanı yeşillerle kaplı olarak doğanın bir parçası olarak yaşatılmaya çalışılıyor. Bizler de buna aracı olduğumuz için ziyadesiyle mutluyuz. 

Eda Berk nikah fidanı İstanbul 3

Her nikah kendi bereketiyle yaşanıp yaşatılmaktadır. Bizler bu güzel anlara bol bereket getirmesi için birbirinden güzel fidanlar yetiştiriyoruz ve İstanbul ve ilçelerine gönderiyoruz. Böylece her yer daha yeşil bir dünya haline gelmektedir. Bunun en önemli öncüleri her zamanki gibi yeni evli çiftlerimiz olmaktadır. Yeni evli çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Mutluluğunuz Melek Nikah Fidanları ile kök salsın!

Eda Berk nikah fidanı İstanbul 4

Sizler de özel günlerinizde nikah fidanı dağıtın ki Türkiye daha yaşanılır bir ülke olsun. Sadece nikah değil, tüm özel günlerinizde fidan dağıtabilir ve doğaya çok büyük bir katkıda bulunmuş olabilirsiniz. Bu nedenle bizler fidan üretiyoruz ve sizlerle buluşturuyoruz. 

Eda Berk nikah fidanı İstanbul 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder