Melek nikah fidanı whatsapp

Nikah Çamı Fidesi İzmir

Nikah Çamı Fidesi İzmir 1

İzmir'de Nikah Çamı Fidesi nereden alınır?

İzmir' den Burcu ve Serkan çiftimiz için hazırlanan gelin damat modelli nikah çamı fideleri, nikah şekeri tadında, misafirlerinin beğenisine sunuldu. Yıllara meydan okuyan bir hediye tercih eden çiftimiz, sadece ulvi değil, görsel açıdan da güzelliği önemseyerek çok özel bir tasarım istediler. Bizler de en meşakkatli tasarımlarımızdan biri olan sargılı modelin tam da onlar için tasarlanabileceğini söyledik. Ve netice ortada.... Gelin damatlı ve geleceğe ulaşan çok özel bir hediye ortaya çıktı. 

Nikah Çamı Fidesi İzmir 2

Yeni çiftimiz, düğünlerinde misafirlerine dağıtmak için nikah şekerlerini doğadan yana kullanıp, nikah çamı fidanlarını tercih etti. Doğa dostu nikah çamı fidanlarımız, yeni çiftimiz için özenle hazırlandı. Daha çok tatil beldelerinde bahçe düzenlemelerinde kullanılan limon çamı, bu sefer de bu çiftimiz için hayat bulacak. 

Nikah Çamı Fidesi İzmir 3

En özel tasarımlarımızdan biri olan gelin damat modelli nikah çamı fidanları, çuval tasarımlı olarak, yeni çiftimizin beğenisi doğrultusunda, Melek Nikah Fidanı kalitesi ve güveniyle tasarlandı. Daha önceki yıllarda dikilmiş nikah fidanları gibi, bu yeni dikilecek fidanlar  yeni evli çiftimiz  sayesinde sonraki yıllara aktarılacak ve yepyeni ormanların bir başlangıcı olacak.

Nikah Çamı Fidesi İzmir 4

Melek nikah fidanı olarak, yeni evli çiftimiz Burcu ve Serkan'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Mutluluğunuz Melek nikah fidanları ile kök salsın! Bu anlamda bizlerin de tavsiyesiyle böylesine özel bir hediyeyi  dostlarına armağan eden yeni evli çiftimizin bu davranışını gönülden kutluyoruz.  

Nikah Çamı Fidesi İzmir 5

İnsanoğlunun en büyük amacı, ölümsüz olmaktır. Bunu şu anki varlığı ile yapabilmesi mümkün değildir. Fakat fidan dikerek ve fidan dağıtarak bu ölümsüzlüğe bir nebze de olsa erişebilecektir.

Nikah Çamı Fidesi İzmir 6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder