Melek nikah fidanı whatsapp

Nikah Fidani İstanbul Özge Cengiz

nikah fidanı İstanbul Özge Cengiz - 1

Nikah Çamı Fidanı - İstanbul Avcılar Özge Cengiz

Birbirinden güzel çuval tasarımlı nikah fidanları, İstanbul' dan Özge ve Cengiz çiftimiz için hazırlandı. Pembe ve beyaz organze kurdeleler kullanılan nikah çamı fidanları, nazar boncuğu, uğur böceği ve iç tül kullanılarak özel olarak tasarlanmıştır. Nikah şekerlerini kıskandıracak güzellikteki süslemesi ile yeni evli çiftimizin davetlilerine sunuldu. Tüm detaylar Özge ve Cengiz çiftimizin bizzat istekleri doğrultusunda özenle hazırlandı.

İstanbul'un birçok semtindeki düğün ve nikahlar için fidanlar hazırlıyor ve zamanında, sorunsuz olarak anlaşmalı kargo ile gönderimini yapıyoruz. Bu seferki sipariş İstanbul Avcılar'dan Özge ve Cengiz çiftimizin oldu. Hediyelik çam fidanı tercih etmelerinden dolayı kendilerini yürekten kutluyoruz.

nikah fidanı İstanbul Özge Cengiz - 2

Düğün ve nikahlarda nikah şekeri yerine çam fidanı dağıtılması konusundaki en büyük desteği ve özveriyi her zaman olduğu gibi İstanbullu çiftlerimiz sağlamaktadır. Belki de bunun en önemli nedeni, İstanbul'da çok fazla yapılaşma olması ve yeşile olan hasret olabilir. Hangi nedenle olursa olsun fidan tercih etmek, geleceğe yapılan en büyük yatırımlardan biridir.

nikah fidanı İstanbul Özge Cengiz - 3

Sadece nikah ve düğün değil, tüm etkinliklerde fidan dağıtılması konusunda her zaman bir adım önde hareket etmektedirler. Bu nedenle gönülden teşekkürü bir borç biliyoruz.

nikah fidanı İstanbul Özge Cengiz - 4

Yıllarca sizlerin adınızla anılacak şimdinin nikah çamları, on yıllar sonra büyük birer ağaç olarak İstanbul'un havasına hava katacak ve yeşiline yeşil olacaktır. Nikah fidanları, sizlerin sayesinde geleceğin ormanı olmaya devam edecektir.

nikah fidanı İstanbul Özge Cengiz - 5

Özge ve Cengiz çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Mutluluğunuz nikah çamı fidanları ile kök salsın.

nikah fidanı İstanbul Özge Cengiz - 6


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder