Melek nikah fidanı whatsapp

leylandi seramizdan nikah fidanlari


Nikah fidanı Leylandi çamı

Yaprağını dökmeyen, her mevsim koyu yeşil rengini koruyan leylandi fidanlarını yetiştirdiğimiz leylandi seramızdan birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedik.

Özellikle peyzaj uygulamalarında çokça tercih edilen leylandi fidanları, koyu yeşil rengi ve formlu yapısıyla park ve bahçelerde hemen farkedilirler.


Birçok çam türüne göre daha hızlı büyümesi, leylandi fidanının en önemli tercih nedenlerinden birisidir. Böylesine özel leylandi çam fidanını, nikah fidanı olarak yetiştirici kalitesi ve güveniyle sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Çok uygun fiyatlarla direkt yetiştiricisinden alacağınız leylandi fidanlarını, ister tüp poşetlerinde alıp kendiniz dizayn edebilir isterseniz sizin zevk ve beğeninize uygun biz süslenmiş olarak hazırlayabiliriz. Nikah töreninizde, düğününüzde nikah fidanı olarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Nikahınızda verebileceğiniz en güzel ve özel hediye şüphesiz nikah fidanıdır. Evliliğe imzanızı attığınız o özel gününüzde unutulmaz olmasını dilediğiniz düğününüzü ve nikahınızı böylesine özel bir hediye ile taçlandırmak istemez misiniz? Nikah fidanı dağıttığınızda emin olun hem sevdikleriniz mutlu olacak hemde siz....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder