Melek nikah fidanı whatsapp

nikah çam fidanı İzmir

İzmir'de Nikah Fidanı satışı


Yılların tecrübesi ile ürettiğimiz fidanlarını, yeni evlenecek çiftlerimiz için, İzmir içinde 500 adet ve üzeri nikah fidanı siparişlerinizi imkanlar dahilinde kapıya kadar teslim diyoruz. İmkanlar dahilinde dememizin nedeni, araçlarımızım müsait  olup olmamasına göre değişmesidir. Fidan seramızın İzmir merkeze 30-40 dakikalık uzaklık mesafesinden dolayı, İzmirli fidan dostlarımız genellikle seramızı ziyaret ederek teslim almayı tercih etmektedir. Her iki durumda da fidanlarınızı en doğru adresten güvenle satın almanın avantajını ve huzurunu yaşıyorsunuz. 

İzmir nikah çamı fidanı 1

Süssüz (süslenmemiş) nikah fidanı satışı


Tercihinize göre fidanları isterseniz süssüz olarak da temin edebilirsiniz. Aslında bizim temel işimiz fidan üretmek ve bunu ucuz ve uygun fiyatlara sizlerle buluşturmak. Fakat gelen talepler doğrultusunda farklı tasarımlarla süslenmiş olarak da hazırlamaktayız. Fakat kendiniz süslemek isterseniz ya da fidanları öylece dağıtmak isterseniz sunuma hazır bir şekilde süslenmemiş fidan da her zaman satın alabilirsiniz. 

Zaman zaman fidan çeşitleri değişiklik gösterse de genel itibariyle çam türü ve sukulent türü fidanları her daim bizden temin edebiliyorsunuz.  

İzmir nikah çamı fidanı 2



Süslenmiş nikah fidanı


İzmirli çiftlerimiz için fidanları istedikleri gibi süslüyor ve düğün organizasyonlarına uygun olarak hazırlıyoruz. Farklı kumaş ve süs kağıtları ile çok özel tasarımlarla süslenmiş nikah fidanları düğünlerine ayrı bir renk katmaktadır. Her düğünde karşılaştığımız tüle sarılı nikah şekeri yerine her zaman hatırlanacak ve sizi dostlarınıza fısıldayacak fidanlar seralarımızda sizleri beklemektedir. 

Gönül ister ki İzmir merkezde nikah fidanı şubemiz olsun ama fidan üretmek ve muhafaza etmek ayrı bir gayret gerektiriyor. Fidanlar, dört duvarlı bir şubeye sığamayacak kadar hassas ve özel canlılardır. Eğer bir gün şubemiz olur ise sadece sipariş alımı ve teslimatı gibi bir fonksiyonu olacaktır. 



İzmir çuvallı nikah fidanı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder