Melek nikah fidanı whatsapp

Neden Nikah Fidani tercih etmelisiniz

neden nikah fidanı tercih etmelisiniz


Nikah fidanı tercih etmenin avantajları


Öncelikle hediye edeceğiniz nikah fidanı, klasik nikah şekerleri gibi unutulup bir kenara atılan sıradan bir hediye olmayacak. Hepimiz biliriz, bir süre sonra nasıl bir şey olduğunu bile hatırlamayız.

Ama fidan öyle mi ki? Dört mevsim dikilebilir olmasından dolayı, misafirleriniz hediye ettiğiniz fidanları, ister balkon veya teraslarında isterlerse bahçelerinde muhafaza edebilecekler. 

Dikili bir değil, yüzlerde ağacınız olacak. Ağaca ve yeşile olan duyarlılığınızı sergileyerek doğaya yeni fidanlar kazandırmış olmanın gururunu yaşayacak ve bir farklılık, bir farkındalık yaratacaksınız.

nikah fidanından ormana

Belki dikilmiş koskoca bir ormana sahip olmayacaksınız ama her biri farklı yerlerde, sevdiklerinize emanet ettiğiniz yüzlerce fidandan oluşan, çok anlamlı bir ormana sahip olacaksınız. 

Nikah fidanı dağıtmaya karar verdiğiniz andan itibaren emin olun, gönül ormanınızın çoktan yeşermeye başladığını hissedeceksiniz.

En güzel ve anlamlı nikah hediyesini, nikah fidanını üreticisinden en uygun fiyatlarda alıp, misafirlerinize sunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder