Melek nikah fidanı whatsapp

En kalıcı nikah şekeri nikah fidanı

kutu tasarımlı nikah fidanı

En kalıcı hediye Nikah fidanı


Bu dünyada bir ağaç dikmenin ne kadar olduğunu hiç düşündünüz mü?  Ağaç demek hayat demektir ve insan elinin değdiği en kalıcı şeydir. Bunu sağlamanın da en kolay yolu nikah fidanıdır. Gelecek için yatırım yapmak istiyorsanız nikahınızda onlarca hatta yüzlerce fidanın dikilmesini sağlayabilirsiniz. Ağaçlar ve ormanlar her canlının ihtiyaç duyduğu oksijenin büyük bir bölümünü hiç bir fazladan çaba gerektirmeden bizlere sağlayan en önemli yaşam kaynağıdır. Basit bir tercih ile nikahınızda dağıtacağınız fidanlar ile doğaya sizler de küçük de olsa katkıda bulunabilirsiniz.

kalıcı nikah şekeri fidanı -1

Her canlı hayatı boyunca bilinçli veya bilinçsizce doğa için çalışır. Bu canlılar içerisinde sadece bizler, insanlar doğanın yanında değil karşısında işlerle meşgul olur. Bazen de basit ve sıradan hevesler nedeniyle büyük resmi göremeyerek doğayı katleder. Bilinçli canlılar olarak insanlar aslında doğanın en koruyucu ve kollayıcı canlıları olmalıydı. Ama maalesef her zaman bu gerçekleşmemektedir. 

Bu eksikliğimizi gidermenin en basit ve en kalıcı yolu olarak fidan dikmeyi ve çevremizi ağaçlandırmayı amaç edinmemiz gerekir. Tek bir dünyamız var ve artık o da alarm vermekte. Buna engel olabilmek için sadece nikahlarda, düğünlerde fidan dağıtmayı yaygınlaştırabilmek en önemli adım olacaktır. 


kalıcı nikah şekeri fidanı -2



Mutluluğunuzu paylaştığınız nikah töreninizde dostlarınıza nikah şekeri yerine dağıtacağınız birbirinden güzel nikah fidanları ile çevreye ve doğaya olan duyarlılığınızı tüm sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Nikah gibi önemli bir olayın onuruna sevdiklerinizi fidan dikmeye teşvik etmek amacı ile nikahınızda nikah şekeri yerine nikah fidanı vererek unutulmaz bir hediye vermiş olursunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder