Melek nikah fidanı whatsapp

Gelenek bozan nikah fidanı

ezber bozan nikah fidanı 1


Gelenek ve Ezber Bozan Nikah Fidanı


Sıradanlığı aşan, ezber bozan ve nikah şekeri geleneğinin yerini alan nikah fidanı dağıtmak artık üreticiden direkt satın almanın avantajı ile çok daha basit ve güvenli olarak sizlerle buluşuyor. Yeni evlenen çiftler artık nikah ve düğün törenlerinde misafirlere nikah şekeri yerine nikah fidanı hediye ediyor. Düğün törenlerinde verilen bu fidan ile, doğaya ve yeşile dikkat çekerek çok önemli bir toplumsal duyarlılık örneği gösteriliyor.


ezber bozan nikah fidanı 2


Neden Gelenek ve Ezber bozan fidanlar diyoruz?


Çünkü bugüne kadar nikahlarda, yıllarca insanlara sadece ticari kazançları doğrultusunda satılan ve satın almaya dayatılan cansız ve ruhsuz biblo ve ve çeşitli hediyelikler sunuldu. Fakat bu alışkanlığın sadece sıradan bir alışkanlıktan öteye gitmediği ve neredeyse hiç kimseye anlık faydalarından öte bir fayda sağlamadıkları anlaşılmıştır.  

Bu alışkanlık sadece düğün ve nikahlarda görsellik için ve adet yerini bulsun diye yapılmaktadır. Ama nikah fidanı dağıtılması, sadece görsellik ve anlık değil, yıllarca var olacak bir hediyedir. Bu anlamda var olan davranışsal gelenekleri de geride bırakmaktadır.

gelenek bozan nikah fidanı 1

Tasarımsal ve görsel anlamda nikah şekerlerinden kat be kat güzel olan ve düğün ve davetlerde verilebilecek en güzel hediyedir nikah çamı fidanları

Hem bugünü, hem de yarınları düşünen evlenmeyi düşünen günümüz çiftleri, bu duyarlı davranışı samimiyetle sahiplenmektedirler. Çünkü olması gereken hem gelenek hem de gelecektir. Ezbere yapılan ve anlık faydalardan öte nikah çamı fidanı dağıtmak çok gururlu ve onurlu bir alışkanlıktır. 

gelenek bozan nikah fidanı 2


Nikah fidanı verilerek, klasik nikah şekeri verilmesi geleneği bir anlamda sadece vitrinleri süsleyen eski bir gelenekten ibaret olmaya başlamıştır.

Bu vesileyle ormanların ve yeşilin gün be gün yok olmasına bir anlamda dur deme fırsatı yaratılmış olmaktadır. Biz de üretici olarak bu duyarlılığa kayıtsız kalmamak ve yeni evli çiftlere uygun fiyatlı çiçek ve ağaç fidanları sağlayarak destek olmak arzusundayız.

Üreticiden uygun fiyatlarla nikah fidanı toptan satış için iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.
Tel: 0535 577 577 0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder