Melek nikah fidanı whatsapp

nikah sekeri alternatifleri

nikah şekeri alternatifleri 1

Farklı nikah şekeri alternatifi


Her nikah töreninde görmeye alışık olduğumuz nikah şekerleri yerine daha farklı arayışlar içinde olanlar için alternatif nikah şekeri olarak nikah fidanları artık daha da ön plana çıkmaya başladı. Tasarımsal anlamda nikah şekerlerini hiç aratmayan birbirinden güzel nikah fidanı tasarımları, evlenecek çiftlerin düğünlerini, özel günlerini süslemektedir. 

Nikah fidanları, şeker gibi yenebilen ya da bir süre vitrinleri süsleyen klişeleşmiş bir hediye olmaktan öte, şeker tadında tasarımlarıyla, birbirinden güzel doğal renkleriyle, alternatif nikah şekeri arayanlar için mükemmel bir seçim olacaktır.


nikah şekeri alternatifleri 2

Dolap üstlerinde, salon vitrinlerinde yer alan diğer nikah şekerleri, artık yerini hayat vitrininde, hayatın tam da içinde yer alan, sizinle birlikte büyüyen, yaşamsal öneme sahip doğaya, ağaca, nikah fidanlarına bırakmaktadır.

nikah şekeri alternatifleri 3

Evlilik kurumu altında yeni bir hayata adım atmış olan çiftlerimiz için, nikahlarına gelen misafirlerine kendi elleriyle dağıtıp, doğaya kazandırabilecekleri nikah şekeri alternatifidir nikah fidanları. 

Yeni bir hayata başlarken, sevdiklerinize nikahınızda nikah fidanı dağıtarak, fidanlara hayat vermek istemez misiniz?

nikah şekeri alternatifleri 4


Farklı nikah şekeri alternatifi arayanlar için birbirinden güzel nikah fidanları, çok özel ve anlamlı bir nikah hediyesi olacaktır.









alternatif nikah şekeri, nikah şekeri alternatifleri, en güzel nikah şekeri alternatifi, nikah şekeri modelleri, nikah şekeri tasarımları, nikah şekeri fiyatları, nikah şekeri çeşitleri, farklı nikah şekeri,
farklı nikah şekeri alternatifleri, alternatif nikah şekeri modelleri,

2 yorum:

  1. Nikah fidanı tasarımında bir numarasınız. Sizi tebrik ediyorum. Basarilarinizin devamını diliyorum

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederiz güzel ve samimi düşünceleriniz için..

    YanıtlaSil