Melek nikah fidanı whatsapp

fenerbahceli nikah fidani

Fanatikler için Fenerbahçeli Nikah fidanları

Genel itibariyle fanatik taraftarı olan çiftlerimizin tercihi, destekledikleri takımlarının renklerini barındıran nikah fidanları olmaktadır. Farklı futbol takımları için fidan süslemeleri yapmamıza rağmen bugün Seda ve Şaban çiftimiz için hazırladığımız fenerbahçeli nikah fidanlarını sizlerin beğenisine sunduk. 

fenerbahçeli nikah fidanı 1

Sarı lacivert renk kurdelelerle hazırladığımız nikah fidanları, hem yeni evli çiftimiz tarafından hem de düğün törenlerine gelen misafirleri tarafından çok ama çok beğenilmiş. Sadece bu renkli taraftar tasarımından dolayı o kadar çok tebrik telefonu aldık ki, her telefon ile birlikte çok onur duyduk ve çok mutlu olduk. Aslında böylesine güzel ve özel bir süslemenin arkasında elbette bizim de hazırlık aşamasında itinayla ve çok zevk alarak hazırlamış olmamız vardır. Bu anlamda Seda ve Şaban çiftimize ayrıca teşekkür ediyoruz. 

fenerbahçeli nikah fidanı 2

Günlük hayatta her an takımına duyduğu sevgi ve ilgi ile yaşayan her spor sever, nikah çamı fidanı tercih ettiklerinde, mutlaka bu tasarımın renklerini de doğal olarak destekledikleri futbol takımının renklerini tercih ediyorlar. Sadece sarı kanarya renklerini değil diğer birkaç futbol takımının da renklerini taşıyan nikah fidanları hazırlama fırsatımız oldu. Onları da ayrıca sizlerle paylaşacağız.

fenerbahçeli nikah fidanı 3

Sizler de tuttuğunuz takımın renkleri ile bezenmiş nikah fidanları ile düğün veya nişanınızda dostlarınıza güzel bir sürpriz yapmak isterseniz, bizler zevkle sizlere yardımcı olmaktayız. En güzel ve en özel fidanlar tuttuğunuz takımın renkleri ile sizler için hazırlanıyor. 

fenerbahçeli nikah fidanı 4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder