Melek nikah fidanı whatsapp

iklim değişikliği ve nikah fidanı

 İklim Değişikliği ve Nikah Fidanı 

Son yıllarda çokça adını duymaya başladığımız ve farklı şekillerde hissetmeye başladığımız iklim değişikliği ve nikah fidanı konusunu ele alacağız bu yazımızda. Aralarında nasıl bir bağlantı var, ne gibi etkileri oluyor bunların detaylarını inceleyeceğiz birlikte.



iklim-degisikligi-ve-nikah-fidani-4



İklim değişikliği nedir?


Sanayileşmenin artması, teknolojik yıkımlar, var olan eko sistemin ve doğanın insan eliyle yok edilmesi sonucu, şu an yaşamakta olan canlıların artık yaşayamaz duruma gelmesi ve ekolojik bir çöküntü ve yok oluştur. Doğanın tamda kendisi olan ağaçların her gün binlercesinin yok edilmesi, denizlerimizin kirletilmesi ve deniz yaşamının yok edilmesi, hayvan nüfusunun ve çeşitliliğinin katledilmesi, ormanları yakılması sonrası karşılaştığımız durum çok ama çok vahim. Umarız 2021 yılı ile başlayan zamanlarda, tüm insanlık olarak bu kötü gidişi engelleyebiliriz.

iklim değişikliği ve nikah fidanı 2

Nikah Fidanı ve İklim Değişikliği


Bizler öncelikli olarak doğayı yok etmeyerek başlayabilir ve fidan dikerek doğaya katkıda bulunabiliriz. Bekli de bu bizim neredeyse son şansımız. Öyle ki 2021 yılı ve sonrası yıllarda insan hayatının karşılaşacağı en önemli sorunlardan biri olarak iklim değişikliği ve yok olan canlı hayatı olmaktadır. 

Fakat bunu en azından engelleyebilmek için fidan dikmek ve sevdiklerimiz eliyle dikilmesini sağlamak için nikah fidanı dağıtabiliriz. Çünkü düşündüğümüzde, bir fidan dikmek ve çevremizi ağaçlandırmak için yapılabilecek en basit aktivite, düğün ve nikahlarda nikah fidanları dağıtmaktır. 


iklim değişikliği ve nikah fidanı 3

Bizler, fidan yetiştiricisi olarak bu iklim değişikliği ve doğa katledilmesine karşı emek ve uğraşlarımız her zaman gurur kaynağı olmaktadır. Fakat bu güzel yolda, sizlerle birlikte, seramızdaki fidanlar nikah fidanı olarak sizlerin gönüllerine ve sevdiklerinizin eliyle de doğaya emanet ediliyor. Her ne isim altında fidan dikerseniz dikin, Allah sizlerden razı olsun. Emin olun, insanlık için, tüm canlılar için çok önemli bir iş yapmış oluyorsunuz. Bizler de buna vesile olduğumuz için çok mutlu oluyoruz. 

Var olan doğamızı yok etmeden, yeni yeni doğalar, yeni yeni ağaçlar kazandırabilmek için nikah çamı ve fidanlarını, nikah şekerinin en güzel alternatifi olarak mutlaka dağıtmaya çalışın. 

iklim değişikliği ve nikah fidanı 4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder