Melek nikah fidanı whatsapp

Duğunler 2021 yılı nikah fidanı

 

2021 Yılı Düğünleri ve Nikah Fidanı


2019 yılı sonlarında ortaya çıkan kovid-19 salgını nedeniyle bir çok 2020 yılı düğün ve nikahları bir sonraki yıla, 2021 yılı yazına ertelendi. Tüm dünya gibi bizler de bu salgının bir an önce son bulmasını dileyerek tüm umutlarımızı 2021 yılı düğünlerine erteledik. Binlerce, on binlerce fidan, nikah fidanı olarak sahiplerini bekliyor. 


2021 düğünleri ve nikah fidanı 1


Bizler de bu yeni yeni fidanlar ve fidan çeşitlerimizle 2021 yılına endekslendik. Çünkü her sektör gibi düğün sektörü bu salgından en çok etkilenen sektörlerin başında gelmektedir. Kaldı ki insanlar bir şekilde nikahlarını  iki arada bir derede yapmaya çalışsalar da istedikleri gibi yapamadılar. Ya sınırlı zaman dahilinde ve bir çok önlemle yapmaya gayret ettiler ya da sade bir nikah töreni ile evlenmeyi tercih ettiler. Böyle olunca da nikah fidanı belki de çok fazla akıllarına bile gelmedi.

2021 düğünleri ve nikah fidanı 2

Yılın son günlerini yaşadığımız bu zamanlarda, korona virüs için yapılan aşı çalışmaları yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı ve aşı bulunacağına dair umutları yeşertti. Umut ediyoruz ki 2021 yılında düğünler artık biraz daha normalleşmeye başlayacak ve kendilerini daha rahat ve güvende hisseden çiftlerimiz için birbirinden güzel nikah fidanları hazırlamaya başlayacağız.

2021 düğünleri ve nikah fidanı 3

Yeni umutlarla yeni ve güzel bir yıla girmeyi umuyor ve salgının bitmesiyle beraber kovid-19 salgını öncesi olduğun gibi Türkiye'nin her köşesini, her şehrini yeşillendirmeye devam edeceğiz. Düğünlerin yeşil çiçeği, capcanlı doğadan hediyeleri olan nikah fidanları ülkemizi her yerine nefes olmaya devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder