Melek nikah fidanı whatsapp

Korona Virus Nikah Fidani Kampanyasi

Korona Sonrası Nikah fidanı Fırsat Paketi

Dünyası kasıp kavuran korona virüsü henüz birmiş değil fakat ilk dalga olarak nitelendiren salgın sonrası normalleşme adımları nihayet atılmaya başlandı. 15 Haziran itibariyle nikah salonları, 1 Temmuz itibari ile düğün salonları, hükumetin belirlediği kurallar çerçevesinde faaliyet göstermeye başlayacak.

Korona Sonrası Nikah fidanı Fırsat Paketi 1


Bizler de bu normalleşme takvimini dört gözle takip ediyor ve ona göre hazırlık yapıyoruz. Mart ayı itibariyle her sektörde olduğu gibi bizim için de bu güne kadar oldukça zor bir süreç oldu. Ama inşallah yeni bir korona virüs salgını olmadan hayatımıza devam etme arzusundayız.

Korona Sonrası Nikah fidanı Fırsat Paketi 2

Bu zorlu süreçle birlikte bizler, nikah fidanı konusunda hem yeni evlenecek çiftler açısından çok daha uygun fiyata hem de bizlerin iş yapabilirliği açısından, yeni bir kampanya yapmaya karar verdik.

65 adet süslenmiş nikah fidanı, kargo dahil 200 TL olarak sizlere yeni bir teklifle geliyoruz. Bu kampanya çok kısa bir süreliğine, sadece 3 aylık bir süre için geçerlidir. 1 Temmuz' da başlayan düğün salonu açılışıyla başlayıp 1 Ekim de sona ermek üzere sizlerle buluşuyor.

Korona Sonrası Nikah fidanı Fırsat Paketi 3

Fıstık çamı nikah fidanı sizinle birlikte yıllarca yaşayacak bir hediyedir.  Diğer bir çok fidana göre 10 kat daha fazla dayanıklı ve daha fazla uzun ömürlü bir hediyelik çam ağacıdır. Bir ağacın, bir fidanın değerini, kıymetini anlayabilmek için emekliliği beklemenize hiç gerek yok. Çünkü hayat, her zaman anlık yapabildiklerimizle sınırlıdır. Nikah fidanı ise bu kısıtlı zaman içerisinde yapabileceğimiz en güzel şeylerden biridir.

Bizim bu nikah fidanı kampanyası ile ulaşmak istediğimiz nokta, her durumda çok daha fazla beklenti ve umut içerisinde olan ve 2020 yılında evlenmeyi düşünen ve korona virüs nedeniyle ertelemek zorunda kalan çiftlerimize bir nebze de olsa yardımcı olabilmektir. Yeni umutlar, yeni ve güzel günler, yeni dünya fidanlarla, ağaçlarla, doğayla ayakta kalacak ve yeşerecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder