Melek nikah fidanı whatsapp

Korona virüs ve nikah fidanı

Korona (covid-19) Salgını ve Nikah fidanı


2020 yılına damgasını vuran, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü sonrası, tüm insanlar evlerine kapandı ve tüm sosyal etkinlikler geçici olarak iptal edildi. Dolayısıyla nikah ve düğün törenleri de iptal edildi. Şu an birçok insanın yaşadığı ekonomik durgunluk bizim için de yaşanır oldu. Var olan nikah fidanı siparişlerimiz, korona illetinin yok oluş gününe kadar askıya alındı.

korona (covid-19) Salgını ve Nikah fidanı 1


Dünyadaki her insan gibi, bizler de sabırla bu salgının ortadan kalkması ve her şeyin eskisi gibi devam etmesini bekliyor ve istiyoruz. Bu arada sağlığımız başta olmak üzere fidan yetiştirmeye devam ediyoruz. Gelecek günlerde evlenmeyi planlayan çiftlerimiz için fidanlar üretiyoruz.


korona (covid-19) Salgını ve Nikah fidanı 2


Birçok kişinin söylediği gibi, dünya eski dünya olmayacak elbette. Sosyal ve ekonomik sıkıntıların yaşanacağı aşikar. Fakat bu olay gösterdi ki yaşamak ve yaşatmak için her zaman üretmek, yetiştirmek, doğal olan her şey daha da bir önem kazanacak. Doğanın en akıllı canlıları olarak, doğa ile iç içe yaşamalı, her türlü üreticiyi desteklemeliyiz. Özellikle tarım desteklenmeli, hayvancılık desteklenmeli, her türlü üretici desteklenmeli. 

Günümüzde insanlık hiç beklenmedik durumlarla karşılaşıyor. Bunun belki de en önemli nedenlerinde biri de her an yok olan, insan eliyle yok edilen doğa olabilir. Allah her zaman yardımcı olsun bizlere. İnsanlığın bir sonraki sınavının hava kirliliği ve temiz havaya ihtiyaç olmaması ve eğer korona virüsü doğal olarak ortaya çıktı ise bu tür mutasyona uğramış virüslerle karşılaşmamak için doğa ile iç içe kalın, doğayı koruyun, fidan dikin, nikah fidanı dağıtın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder