Melek nikah fidanı whatsapp

nikah fidanları ve düğün şekerleri

Nikah Fidanları mı yoksa Düğün Şekerleri mi?

Fidanları Düğün Hediyesi olarak Tercih Etmek

Hediye olarak düğünlerde nikah fidanı dağıtmak harika bir sembolik jesttir. Fakat fidanları doğru yerden satın almak çok önemlidir. Bu anlamda fidanların nasıl ve kim tarafından yetiştirildiği, köklü olup olmadığı, sizin yaşadığınız yer ve mevsime uygun seçim yapılıp yapılmadığı çok büyük önem arz etmektedir. 

Kendi yetiştirdiğimiz en uygun fidanları sizler için seçiyor ve istediğiniz tarihte, özel gününüze yakın bir tarihte en iyi şartlarda sizlerle buluşturuyoruz. Önemli olan teslim almak istediğiniz tarihi iyi saptamak ve bize en az bir hafta 10 gün öncesinde siparişinizi vermeniz yeterlidir.

Nikah Fidanları ve Düğün Şekerleri 1

Düğün için önerilen nikah fidanı çeşitleri

Öncelikle sizlere göndereceğimiz nikah fidanları köklü ve topraklı olarak hazırlanır. Bulunduğunuz il ve ilçe mevsimsel özellikleri dikkate alınarak itinayla seçilmektedir. Fidanların tamamı, büyüme ve gelişme dönemindeki ana topraklar olmasından dolayı, kök ve toprak birbirinden hiç ayrılmadan, kök yapısı hiç zarar görmeden süslenmektedir. 

Süsleme yapılmadan hemen önce yeterli oranda sulandığı için fidanlar sağlıklı olarak ambalajlanır. Bu da hem sizlerin nikah fidanlarını dağıtma sırasındaki zaman süreci boyunca fidana gerekli besini sağlar hem de nakliye ve dikim süreci boyunca bitki üzerindeki stresi azaltır.


Nikah Fidanları ve Düğün Şekerleri 2

Genel itibariyle fıstık çamı, leylandi çamı, limon servi çamı, ardıç fidanı, taflan fidanı, lavanta fidesi, sarı çam, kızıl çam gibi nikah fidanı çeşitleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Bölgesel ve iklimsel göz önüne alınarak sizlere en uygun ve en elverişli büyüyebilen fidanları gönderiyoruz.

Nikah Fidanları ve Düğün Şekerleri 3

Nikah Fidanı Süsleme ve Paketlenmesi

Fidelerin süsleme ve paketlenme aşamasında çok farklı malzemeler kullanılmaktadır. Doğal çuval kumaş, kraftlı nikah fidanı, elyaf kumaşlar ve kese kumaşlı nikah fidanların çeşitlerimizin yanında, özel nikah fidanı kutularına yerleştirilmiş seçeneklerimiz de mevcuttur. Fidan tercih eden çiftlerimizin istek ve beğenileri, bu seçimi daha da netleştirmektedir. 

Önemli olan nihayetinde fidan dağıtmak ve ağaç dikilmesine vesile olmak olduğu için aslında süsleme ve paketleme kısmı ikinci sırada öneme sahiptir. Bu anlamda en doğru seçenek öncelikli olarak sağlıklı fidanlar satın almaktır. Bunun için bizlere hiç tereddüt etmeden güvenebilir ve yıllarca yaşayacak fidanları bizlerden gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

Yıllardır sizlere nikah fidanı tasarlıyor ve en sağlıklı şekilde gönderimini yapıyoruz. Kayseri için pastırma ne ise, Ordu için fındık ne ise, Rize için çay ne ise nikah fidanı da odur bizim için..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder