Melek nikah fidanı whatsapp

Nikah fidanı 2 TL olur mu

2 TL'ye Nikah Fidanı olur mu?


Birçok müşterimiz soruyor; 2 TL ye nikah fidanı olur mu? diye.. Çünkü internet ortamında birçok satıcı al-sat şeklinde bir satış yaptıklarından dolayı nikah fidanlarını çok daha pahalı olarak sizlere ulaştırmaktadır. Sizin şansınız ise, bizlere ulaşarak direkt üreticisinden fidan alıyor olmanızdır. Burada gördüğünüz taflan fidanı süssüz hali ile 1,5 TLsüslenmiş olarak ise 2 TL olarak satışa sunulmuştur.

Nikah Fidanı 2 TL olur mu 1

Fotoğraflarımızda süslü ve süslenmemiş hallerini net olarak görebilirsiniz. Her dem yeşil kalan, kış aylarında dahi yeşil yapraklarını dökmeyen taflan fidanı doğanın yemyeşil rengini bünyesinde her daim taşımaktadır. Daha çok çalı türü bir bitki olmasına rağmen çokça tercih edilen bir üründür. Bildiğiniz gibi çalı türü bitki; birden çok gövde yapısı olan, ağaçlar gibi tek bir gövdesi olmayan bitki dürü demektir.

Nikah Fidanı 2 TL olur mu 2

Nihayetinde doğa ile iç içe olmak, yeşillikleri hayatımızın içine daha fazla katmak asıl amaç olduğunda hangi tür bitki olduğu çok da önemli olmamaktadır. Ormanı asıl orman yapan ilk gördüğümüz koca koca ağaçlardan öte, içinde barındırdığı yüzlerce çeşit bitki türleridir.

Nikah Fidanı 2 TL olur mu 3

Alacalı, yeşil ve altuni taflan olarak değişen fidan çeşidimiz, nikah fidanı olarak en özel günleriniz için süslenip hazırlanmaktadır. Sınırlı sayıda bulunan stoklarımız nedeniyle, bu indirimli ve uygun fiyatlı nikah fidanı satışlarımızı kaçırmayın, sizler de yararlanın.

Nikah Fidanı 2 TL olur mu 4

İlk fotoğrafta görünen süslenmiş olarak tasarlanmış fidanımız üçgen çuvallı taflan fidanı örneğidir. İstanbul'dan bir müşterimiz için hazırlanmıştı. Melek Nikah Fidanı kalitesi ve ayrıcalığı ile sizler de bu fırsatlardan vakit kaybetmeden yararlanın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder