Melek nikah fidanı whatsapp

okul öğrenci fidanı Buca İzmir

İzmir Buca Vali Rahmi Bey ilkokulu Fidanları 1

İzmir Buca Vali Rahmi Bey ilkokulu Fidanları

Melek nikah fidanı olarak yine çok güzel işlere vesile olmak ve okul ve öğrenciler için uygun fiyatlı fidanları doğaya ve okullara kazandırmak bizi çok gururlandırıyor. İzmir Buca' daki Vali Rahmi Bey İlkokulu öğrencilerinin orman haftası etkinlikleri için, Ahmet öğretmenin planladığı etkinlik çok güzel geçti.Hem doğayı, hem yeşili, hem de okulu çok seven birbirinden güzel öğrenciler, hem fidan dikti hem de çok eğlendi.

İzmir Buca Vali Rahmi Bey ilkokulu Fidanları 2

Öncelikle saksıları 1-2 hafta öncesinden talep eden Ahmet öğretmen, saksıların öğrenciler tarafından, tamamıyla kendi istedikleri gibi süslemesi ve dekore etmesi için gerekli zamanı yarattı. Sonrasında ise hava şartlarının uygun olduğu bir gün fidanların gelmesini istedi.

İzmir Buca Vali Rahmi Bey ilkokulu Fidanları 3

Öylesine güzel süslemişlerdi ki saksıları, ilkokul öğrencilerinin hayal gücüyle bezenmiş olan saksılar, neredeyse fidanların rengini ve yeşilliğini gölgeleyecek kadar güzel olmuştu. güneşli ve uygun bir gün belirleyip, öğretmenimiz kontrolünde fidanlar saksılara, öğrencilerin elleriyle dikildi.

İzmir Buca Vali Rahmi Bey ilkokulu Fidanları 4

Öğrenciler ve okul aktivitesi için o kadar önemli bir etkinlik oldu ki bu fidan dikimi, yıllar sonra kocaman ağaç olup, meyve vermeye başlayan şimdinin küçük fidanlarını gördüklerinde, ne kadar çok mutlu olacaklarını biz,üretici olarak çok iyi biliyoruz. Çünkü hayata bir fidan kazandırmak, bir canın, bir fidanın yaşam bulmasına vesile olmak, hayatta yapabileceğiniz en güzel işlerden biridir.

İzmir Buca Vali Rahmi Bey ilkokulu Fidanları 5

Hem Ahmet öğretmenimizi, hem bu etkinliğin okulda hayat bulmasını sağlayan, fikir annesi Elvan hanımı, hem de Buca Vali Rahmi Bey ilkokulu öğrencilerini gönülden kutluyor,doğaya kazandırdıkları her bir fidan için tüm canlılar adına teşekkürü bir borç biliyoruz.

İzmir Buca Vali Rahmi Bey ilkokulu Fidanları 6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder