Melek nikah fidanı whatsapp

rengarenk nikah fidanı nikah çamı

rengarenk nikah fidanı 1

Rengarenk Nikah fidanları

Hem şıklığıyla hem de fidanların yemyeşil görüntüsüyle sizler için rengarenk nikah fidanları hazırlıyoruz. Hangi renkte isterseniz o renkte hazırlıyoruz. Standart tasarımların ötesinde, capcanlı, rengarenk renkleriyle nikah töreninize apayrı bir hava katacağından emin olabilirsiniz.

Sadece nikah için değil, özellikle pembe ve mavi renkli kumaşlarla yapılmış fidanlar, yeni doğmuş bebekler için de ayrıca tercih edilmektedir. Pembe bebek fidanlı, kız bebekleri için, mavi bebek fidanı erkek bebekler için, doğumlarını müjdeleyen, fidanla birlikte birer renk cümbüşü olarak dostlara hediye ediliyor.

rengarenk nikah fidanı 2

En uygun fiyatlara satın almanız için üretici kalitesiyle sizler için üretiyor ve özel günlerinize renk katacak fidanları süslüyor ve istediğiniz tarihte sizlere gönderiyoruz. Geleceğimize yeni fidanlar, yeni ağaçlar kazandırırken, aynı zamanda bu nikah ve bebek fidanlarını istediğiniz renklerde sevdiklerinize sunabilirsiniz. 
İletişim numaramızdan bizimle irtibata geçebilir ve her zaman, her mevsim dikilebilir fidanları çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder