Melek nikah fidanı whatsapp

Burcu Umut Nikah Çamı fidanı İzmir

Burcu umut nikah cami fidanı İzmir - 1

Burcu & Umut Nikah Çamı Fidanı - İzmir

Çuval kumaşla tasarlanmış, şık ve sade nikah çamı fidanlarıBurcu ve Umut çiftimiz için hazırlandı. İlk olarak yine İzmir'den "Yağmur bebek" için hazırlanan bu çuval tasarım, ismini de bu bebeğimizden almaktadır. Şu anlarda Yağmur bebeğimiz 7-8 yaşına basmış olmalı ve onun için hazırladığımız küçücük fidanlar da kocaman birer ağaç olmuştur. Ailesi ile birlikte sağlıkla, mutlulukla yaşamasını dileriz. Burcu ve Umut çiftimiz de bu tasarımdan istedi ve düğün törenlerinde dostlarına dağıttı. 

Burcu umut nikah cami fidanı İzmir - 2

Evliliğe ilk adımı atan doğa dostu çiftimize ilk günlerinde dostlarına çam fidanı dağıtmayı tercih ettikleri için kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Çam olarak limoni servi  olarak bilinen ve daha çok yazlık evlerin peyzaj düzenlemesinde kullanılan fidanı tercih ettiler. Kendine has özellikleri bulunan bu çam türü, şu an her canlıya hayat kaynağı olmakta ve tüm dünyaya oksijen kaynağı olmaya devam etmektedir.

Burcu umut nikah cami fidanı İzmir - 3

Her biri tek tek ve özenle yetiştirdiğimiz fidanların, gün gelip nikah fidanı olarak dost ellerle buluşması bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Bir fidanın nasıl yetiştirildiğini bilmeyen için bir fidan, sadece bir fidandır. Fakat bunu bile ve bunun değerini bilen kişilerden olan bu yeni evli çiftimiz gibi nice insan bunun değerini ve kıymetini ziyadesiyle bilmektedir. Bu da bizi çok mutlu etmektedir.

Burcu umut nikah cami fidanı İzmir - 4

Yıllara meydan okuyan tek hediyedir nikah fidanı. Bu nedenle her yıl onlarca ağacın katline inat, yeni evlenen çiftlerimiz evliliklerini ilan ettikleri dakikalarda dostlarına bu müstesna hediyeyi vermektedir. Böylece yok olan  ağaçların yerini yenileri almaktadır. 

Burcu umut nikah cami fidanı İzmir - 5

Burcu ve Umut çiftimiz bu anlamda doğaya ve dünyamıza gerekeni düğünleri vesilesi ile yapmışlardır. Kendilerini yürekten tebrik ediyoruz. Mutluluğunuz nikah çamı fidanları ile kök salsın. Bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Burcu umut nikah cami fidanı İzmir - 6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder