Melek nikah fidanı whatsapp

nikah fidesi İstanbul Sibel Ahmet

nikah fidesi İstanbul Sibel Ahmet 1

Nikah Çamı Fidesi İstanbul - Sibel Ahmet

İstanbul' dan yeni evli çiftimiz Sibel ve Ahmet için tasarlanan nikah fideleri, tercihleri doğrultusunda tamamı fıstık çamlarından seçildi ve jüt çuvallı olarak hazırlandı. En özel ve sarf edilen işçilik ve çalışma açısından en meşakkatli süslemelerden biri olan gelin ve damat motiflerinin olduğu nikah fidanı, gerçekten de göz kamaştırıcıydı.

nikah fidesi İstanbul Sibel Ahmet 2

1-2 yaş aralığındaki fıstık çamlarının en boyluları nikah fidanı olarak seçildi ve tasarıma alındı. Yıllar sonra koskoca birer ağaç olacak olan bugünün fideleri, şimdilik Sibel ve Ahmet çiftimizin düğün davetlilerine teslim ve emanet edilecek. Çiftimiz nikah fidanı notu olarak "Bugünün anısına lütfen bu fidanı dikin ve sevgiyle büyütün" diyerek fideleri dostlarına emanet ettiler.

nikah fidesi İstanbul Sibel Ahmet 3

Doğanın ve ormanların tahrip edildiği bu günlerde, nikah fidanı dağıtarak bu duruma karşı tepkilerini gösteren, klasik ve sıradan nikah şekeri değil de böylesine uzun vadeli ve değeri para ile ölçülemez bir hediyeyi tercih etmelerinden dolayı kendilerini kutluyoruz ve bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Mutluluğunuz nikah fidanları ile kök salsın!

nikah fidesi İstanbul Sibel Ahmet 4


nikah fidesi İstanbul Sibel Ahmet 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder