Melek nikah fidanı whatsapp

Nikah Çamı Fidanı İstanbul

nikah çamı fidanı İstanbul İkbale Serkan 1

Nikah Çamı Fidanı - İstanbul / İkbale & Serkan


Nikah çamı olarak fıstık çamlarının doğal çuval kumaşla tasarımlanıp, sargılı modelimizi tercih eden İstanbul' dan İkbale ve Serkan çiftimiz için nikah fidanlarımız hazırlandı. Şıklığın ve doğallığın simgesi nikah çamı fidanlarını nikahlarında sevdikleri ile paylaşan İkbale ve Serkan çiftimiz, öncelikle olabildiğince doğal olan bir tasarımın mümkün olup olmadığını sormuşlardı. Amaç, hem fidan dağıtmak ve doğaya katkıda bulunmak hem de doğal olan ürünleri kullanıp doğaya hiç bir şekilde zarar vermemek. Bu nedenle hiç tereddüt bile etmeden doğal kumaş olan çuvallı nikah çamı fidanı süslemesi her zaman ilk akla gelen süslememiz olmuştur. 


nikah çamı fidanı İstanbul İkbale Serkan 2

Çiftimiz bizden, düğün törenlerine uygun bir kart hazırlamamızı rica ettiler. Biz de onlardan aldığımız bilgileri ışığında gayet uyumlu kart çalışma örneklerini kendileri ile paylaştık. İçlerinden beğendikleri kalpli ağaçlı kart hazırlandı. Nikah fidanı notu olarak da "Bir fidan bir ağaç, bir ağaç bir hayat" cümlesi ile başlayan çok güzel bir yazı hazırladılar. 

nikah çamı fidanı İstanbul İkbale Serkan 3

Aslında bir fidan bir ağaç, fakat bir ağaç sadece bir hayat değil onlarca, yüzlerce hatta binlerce hayat demektir. Burada kullanılan bir hayat tekilliği değil, hayatın tamamını kapsamlı olarak anlatmaktadır. Çünkü bir fidan zamanla bir ağaç olduğunda, o fidanın dikildiği andan itibaren tüm canlılara, kuşlara, böceklere, hayvanlara, toprak kaymalarına yani doğaya, insanlara o kadar çok fayda sağlamaktadır ki bunu anlatmakla bitiremeyiz.

nikah çamı fidanı İstanbul İkbale Serkan 4

Zamanımızda, özellikle de İstanbul gibi büyük şehirlerde, birçok nedenden dolayı, yaşadığımız çağın zorunlu gerekliliklerinde dolayı doğadan neredeyse tamamen kopmuş durumdayız. İşte bu anlamda nikah fidanı, bizleri tekrar doğayla bir araya getiren, doğayı bizlere hatırlatan çok önemli bir hediyedir.

nikah çamı fidanı İstanbul İkbale Serkan 5

İkbale ve Serkan çiftimiz gibi İstanbullu birçok çiftimiz için onlarca nikah çamı fidanları hazırlıyoruz ve özel günlerinde servis edilmek üzere zamanında kargoya teslim ediyoruz. Şükürler olsun bu güne kadar hiç bir müşterimize karşı mahcup olmadık. Bunun da tek nedeni bizi sizden, sizi de bizden biri olarak karşılıklı görüyor olmamızdır.

nikah çamı fidanı İstanbul İkbale Serkan 6

Her ne sebeple olursa olsun, ister bizden satın alınsın ister başka birinden, ülkemize, Türkiye'mize bir fidan da olsa kazandıran herkese Melek nikah fidanı olarak gönülden teşekkür ediyoruz. Bu anlamda da güzel İstanbul halkına da İzmir'den çok selamlarımızı iletiyoruz. 

nikah çamı fidanı İstanbul İkbale Serkan 7



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder