Melek nikah fidanı whatsapp

silindir dantelli nikah fidanı

 

Silindir Dantelli Nikah Fidanı 1

Şıklığın Öncüsü Silindir Dantelli Nikah Fidanı


Hem tasarım be süslemesi ile hem de fidanın sağlıklı ve kaliteli olmasından dolayı tüm tasarımlarımız gibi silindir dantelli nikah fidanı, yeni evli çiftlerimiz arasında en çok tercih edilen süslemelerden biridir. Aslında bir diğerinin farkı olmadan, kendi ellerimizle yetiştirdiğimiz fidanları sadece farklı formlarda sizlere sunuyoruz. Bunu yanı sıra, üretici kalitesi ve güveniyle gönül rahatlığı ile satın alabileceğiniz fidanlar, yarınlara, geleceğe sevginizi, aşkınızı taşıyan bir elçi olacaktır. 

Silindir Dantelli Nikah Fidanı 2

Bu tasarım içerisine , yıl içerisinde nikah fidanı bitkisi olarak ürettiğimiz çeşit çeşit fidanı uygulayabiliriz. Fıstık çamı, lavanta, leylandi, limoni servi, aşılı zeytin fidanı, mazı ağacı ve daha nice fidan türleri sizlerle ve sizin misafirlerinize emanet olmak üzere yetişiyor. Normal çuval kumaşa sadece uyguladığımız süslemenin üzerine ayrıca dantel ile farklı bir hava katarak sizlerin beğenisine sunuyoruz. Böylece, hiç bir yerde göremeyeceğiniz ve size özel tasarımlarımızla, nikah ve düğününüzde aşkınızı geleceğe taşıyabilirsiniz. 

Silindir Dantelli Nikah Fidanı 3

Nikah şekeri yerine nikah fidanı tercih ederek bir fidan dikmek o kadar önemli ki şu günümüzde, yıllara meydan okuyan bir hediye dağıttığınızı bilerek, düğün ve nikahınızı gönül rahatlığı ile yaşayabilir ve yaşatabileceksiniz. Nikah fidanı her zaman bir ayrıcalık değil zarurettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder