Melek nikah fidanı whatsapp

nikah fidanı Cemre Nur yiğit İstanbul

NİKAH FİDANI - CEMRE NUR YİĞİT NİŞAN FİDANI - İSTANBUL


En özel tasarımlarımızdan biri olan kutulu nikah fidanları, İstanbul' dan Cemre Nur ve Yiğit çiftimizin Nişanı için hazırlandı. Detaylar tamamıyla yeni evli çiftimiz tasarından bizzat belirlendi. Bizlere sadece bu isteklerini yerine getirmek kaldı. Nikah çamı fidanı olarak  tercihlerini yapan bu çiftimiz, geleceğe bir ışık tutmak için elinden gelenin en iyisini yaptı. İstanbullu bir çok çiftimiz gibi Cemre Nur ve Yiğit çiftimiz de nikahlarında nikah şekeri yerine nikah fidanını tercih etti. En önemlisi Melek Nikah Fidanı kalitesi ve güveni ile geleceğe bir umut oldu

nikah fidanı Cemre nur Yiğit İstanbul 1

Rengarenk kurdelelerle süslenmiş özel tasarım nikah fidanı kutularımız, nikah şekerlerini aratmayacak güzellikte, çiftimizin ve misafirlerinin beğenisine sunuldu. Elbette sadece  kutuların pırıltısından daha da önemli olan fidan dağıtıyor olmaları. Yıllarca yaşayacak, bin bir renk ve güzellikteki nikah fidanları dağıttılar.
nikah fidanı Cemre nur Yiğit İstanbul 2

Cemre Nur ve Yiğit çiftimize şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bunca yılın yerini tutacak, onlara bir denk olacak nikah fidanları Melek Nikah Fidanları ile geleceğe ışık olacaktır. 
Bu anlamda bizler de diyoruz ki Mutluluğunuz Melek nikah fidanları ile kök salsın!

nikah fidanı Cemre nur Yiğit İstanbul 3

Özel tasarlanan kutularında özenle seçilmiş fidanlar itina ile hazırlanmakta ve ortaya muazzam güzellikte bir nikah fidanı çeşidi çıkmaktadır. Buradaki örnekte olduğu gibi rengarenk kurdelelerle farklı tatları bir arada hissetmek ve görmek isteyenlerin yanı sıra, tek renk ve baskın renk olarak da belirlenmiş kurdelelerle çok hoş tasarımlar yapılmaktadır. 

nikah fidanı Cemre nur Yiğit İstanbul 4

Buradaki tek ölçüt, sizin hayal gücünüzdür. Bu nedenle bizimle çalışırken kesinlikle hayal gücünüze güvenin ve onları serbest bırakın. Bizler elimizden gelenin en iyisini yaparak her zaman sizlerin yanında olacağımızdan emin olabilirsiniz.

nikah fidanı Cemre nur Yiğit İstanbul 5

nikah fidanı Cemre nur Yiğit İstanbul 6

nikah fidanı Cemre nur Yiğit İstanbul 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder