Melek nikah fidanı whatsapp

nikah çamı fidanı Seda Yusuf

DÜĞÜN İÇİN NİKAH ÇAMI FİDANI DAĞITAN İSTANBUL'DAN SEDA VE YUSUF

Nikah şekerleri için kullanılan şık fakat olabildiğince şeffaf keselerde nikah çamı fidanları, İstanbul' dan Seda ve Yusuf çiftimiz için hazırlandı. Özel kart tasarımı ile büyük bir uyum içindeki nikah çamları, nikahlarında Seda ve Yusuf çiftinin misafirlerine dağıtılmak üzere yola çıktı. Sıradan bir nikah şekeri değil de yemyeşil fidanlara merhaba diyerek dostlarına çok hoş bir sürpriz yapmış oldular. Çünkü her yaşayan için ne kadar da önemli bir şey olduğunu çoktan kavramış durumdalar.

Düğün için nikah çamı fidanı Seda Yusuf 1

Seda ve Yusuf çiftimiz, düğünde nikah çamı dağıtmak istediklerini ve ne çeşit fidanlar alabileceklerini sordular. Seramızda yetiştirdiğimiz fidan çeşitlerini kendilerine tek tek tanıttık ve fıstık çamı almak konusunda karar verdiler. Çünkü fıstık çamı demek gelecek yüz yıllara bırakılabilecek uzun ömürlü bir ağaç demekti. Bu fidan on yıllar sonra, koskoca bir ağaç olduğunda ticari anlamda da çam fıstığı elde edilebilecek. 
Düğün için nikah çamı fidanı Seda Yusuf 2

Daha önce katıldıkları bir dostlarının düğününde nikah fidanı dağıtıldığını ve çok hoşlarına gittiğini söylediler. Sonrasında kendi  düğünlerinde de fidan dağıtma fikri ile düğün törenlerinin daha da anlam kazanacağını ve bunun daha fazla heyecan verdiğini bildirdiler. Fidan dağıtmak başlı başına özel hissetmek için yeterli bir sebeptir. Bu anlamda Seda ve Yusuf çiftimizi gönülden tebrik ediyoruz.
Düğün için nikah çamı fidanı Seda Yusuf 3

Birçok çiftimiz gibi yeni bir hayata adım atarken İstanbul'dan Seda ve Yusuf çiftimiz de nikah şekeri yerine nikah fidanı dağıtmayı milli bir görev, en basitinden bir vatandaşlık görevi olarak düşünüyor. Biz de böylesine önemli ve ulvi bir amaca hizmet veriyor olmamız, bunun bir parçası olmamız bizleri ayrıca gururlandırmaktadır.

Düğün için nikah çamı fidanı Seda Yusuf 4

Yeni evli çiftimize gönülden teşekkür ediyor ve bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  Mutluluğunuz daim olsun, doğayla iç içe huzurla yaşayın..

Düğün için nikah çamı fidanı Seda Yusuf 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder